Или јас појма неам од играње(а неам во случајот)или ЕВРОТИП е малер кладилница..
Па пичка му матер бе.3 ливчиња за 24 сати,мрш таму бе...

Како можеше бе пак да ги пишам овие Јунајтед,до кога бе со овие бе?
Ејјјј Јуве го тргнав вчера од комбинација,демек ај да ги пробам Британците(Јунајтед и Хиберниан)и ете шо се случи..арно ми напраја,така треба за куртони ко мене,Јунајтед го играм...

Од факинг Норвич бе да изгубите бе,ејјјјј....
Кој ми е крив,сам сум будала кога сосила сакам Јунајтед да го правам шампион,мрш бе таму кретени едни бе....

На другото ливче шо да кажам,која порака да ја испратам?

Ејјјј од Лацио бе да изгубиш,стварно треба да си ретардиран,и тоа најтешка форма на ретардација..
Од факинг Лацио кои не можеа да ја тепаат една мизерија од екипа како Сампдорија,кои немаа победа којзнае од кога,сигурно уште есен беше и лисјата не беа паднати..
Најмизерната екипа не успеаа да ја победат,не за џабе ми беше сумљив коеф од 1.80,не е за џабе толку даден...
Ејјј Лацио бе,со "квази играчи "со Сергеј Симоновиќ-Савиќ

,пола Српска лига и афричка лига ја довлечкаа мизериите,Конко,Бериша голманот бе,Билбија(или како и да се вика тој куртоноот)и компанија му ебаа мајката на ретардите Интер,како да не му ебат,кога во Интер играат тешки дегени како Фелипе Мело...
Еј уште не ми се верува како е можно онаков кретен да игра фудбал за екипа која некој ја дава на ТВ,камоли за еден Интер...

Бог да чува,кој дегенерик ејјјј,не е можно ова бе...јас пак кутриот ја чекам последна..

Втор пат ги играм Интер сезонава и баш сега најдоа да играат како почудени бе,ејјј Лацио бе...

Не дека ќе тепаа ако не беше камиказата Мело,како шо играа требаше да бидат среќни со бодот,ама онака да те поебат бе во последното коло од годината

Ајде доста е фудбали,ебете се таму се да ви ебам,одмор сега до февруари,кој ве еба пичка ви матер ваша неспособна..
А и одмор од комарот,сега ливчиња со минимални уплати и да се чека ЕП во ракомет,подобро на ракомет да паднам,макар и од Српска лига,отколку да ме поебат цела сурија Срби во Лацио...