Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
4 гола паднаа на КПР во второ,а во првото заспаа,абе се да ви ебам по список,еднаш ќе излезат како треба на голови овие од Чемпионшип тогаш јас погрешната ќе ја имам...:shok2:
Ај барем вауер лапнав...:sramezliv:
img025.jpg

Имам одбојка Париз прв сет 2-ка и губат 19-16.Прават 17-19 и после 2 аса по ред.Сервира уште еднаш,бомба и само стигна до мрежата одма ја смечира нивниот играч.4 поени по ред и пак бомба ама се спасија некако.После 20-21 и имаат напад,оди Гаспарини на смеч и наеднаш друг играч си скокна и тој ја смечираше и го блокираа.Замисли,топката не беше наменета за него.:facepalm::facepalm::facepalm:Дисциплина пар екселанс. Уште еден поен им зедоа после.Па прават 22-22 и пак губат два поени по ред,двата кој од кој.Земаат поен и сервираат,а тие направија аматерска грешка и се радувам 24-24.:vozbud:Копиљот сервира во мрежа, и тоа обичен сервис.
Нареден поен,ја примаат добро топката и одлична топка за Гаспарини,нивниот најдобар играч и тој 10 метри во аут.:tapp::tapp::tapp:Како се спасија и како го изгубија сетот по нецела минута.:mad::mad:

Ливчето го уплатив со ваучер шо ми го дадоа за една промашена текма од саботата..
И пак ќе ми дадат ваучер...:pos:
Ах бе,колку ми е криво,милина си влегоа сите,без никакви проблеми,со барем еден гол над граница,и овие мајмуните Мелсунген најдоа да играат АЛА МЕТАЛУРГ РАКОМЕТ...
Металург за играта(ако можам да ја наречам игра)на Мелсунген денес игра run@gun ракомет бе..:pos:
А одлично почнаа,до 20 минути имаа одлични 10 гола,и после од 20-40 минута дадоа само 3 ебани гола..
Се разбрани вештерот Мелсунген и си еба мајката,а Мелсунген играше ракомет со одење,е па пичка ви матер бе...
Ние да се соберевме ќе дадевме ебани 24 гола....
Една поука за другите-КАКО ШО СЕ ИГРА МИНУС ТОТАЛ НА МЕТАЛУРГ -ТАКА СЕ ИГРА МИНУС И НА МЕЧЕВИТЕ НА РНЛ,ПОСЕБНО НА ПРОТИВНИЦИТЕ...
Мајстори се за да ја убијат играта на противникот....
img026.jpg

Чекам у последна четвртина да дадат 22 поена , они 18 :mad::mad::mad: Добро бива ли толку малер да сум

TIKET.JPG

12395610_10206447079110017_1672743841_n.jpg

Утови едни, како бе можеа толку слабо прво полувреме. kрената границата за 1 гол а јас сигурен деа ќе идат над ја пишав пак..... јас сум за тепање ама ајде... штета...

Паѓам на Баерн +2,5 прво полувреме.Губат со 4 разлика.
Каков старт имаа Звезда,просто да не веруваш.Мислиш играат Голден Стејт.31 кош во 1/4,и тоа шутот им падна на 2минути при крајот. Баерн влегоа во бонус за 3 и пол минути а Звезда не само што им одеше шутот за три,туку си лапнаа и лесни 9 поенчиња од слободни. Баерн дадоа 20 коша,ама кој и да играше,немаше спас за таков напад.

Е сега втора четвртина,одма се виде дека тоа што го играа во прва четвртина е невозможно да се повтори.Баерн ја стегна одбраната,не правеа ретардирани фаули од почеток,ги затворија добро и се искинаа од промашување домаќините. На -5 за Баерн,Гудуриќ погодува тројка од 10 метри као кап.Не ни имаше намера да шутне,не знаеше ни колку има до крај на нападот ама публиката почна да вика и тој си потегна и шта речи..
На 2 минути до крај -3,Квинси Милер оди да закуца ,му се лизга топката и потоа удира најгоре во таблата и као кап повторно.:facepalm::tapp:
Пак Баерн намали и имаа напад на -3,Ренфро од нигде никаде,на почеток на нападот лупа тројка ,а топката едвај стигна до обрачот само малце да го закачи.Пак Звезда одат на +5,па Баерн намали(имаа 2+1).Последен напад за Звезда Квинси Милер им влага под кош и погоди страшно тежок шут.Баерн оди во напад,ја чуваат топката до крај,Звезда го забораваат Брајант педерот,му ја даваат него на тројка и тој идиотот цел кош го промаши за еден метар.:facepalm::boksix:А можеа фино лепо да си одат под кош,во бонус беа.

Ги фаќам Штраубинг прв сет 1 25:20
Килце исто 25:15
Холандија прво полувреме 13,5+ 15 гола
Данска прво 12,5+ 15
Зенит прв сет -6,5 25:12

Полесно не можеа да влезат ама кретените Ренфро и Брајант сами промашуваат тројка и тоа катастрофален промашај.Еве го сега педерот без коска погодува тројка.

На друг тикет го чекам Џедовиќ последен,тој добива слаба минутажа и не се замара многу во нападот,во одбрана кине.:uzi:

uploadfromtaptalk1450520074783.jpg
2 pati mi ja zgresi ..ednaska staila nekoja kosarka +,potoa po vtor pat go stavi Bledsoe ..more ostavi go ..ti ibam srekata !!a i ovoj supakot,42min a mnogu malku sutevi zede .kopil .

20151219_113535.jpg

Како бе ваков баксус немогуче за колку малце 2 дена по ред :uzi::uzi::uzi:

Фино лепо му викам на едно другарче,Чупрум-Бидгошч е чист + прв сет,ама не,ми текна да не победат случајно гостите со поголема разлика па ги играм +3,5.Губат 21-25,влага + а ја останав со курот в раце.А беше 18-18 едно време.:facepalm:Мала разлика беше на квотите,околу 0,05 така нешто.

Правам еден посигурен тикет,и играм една одбојка од Азербејџан,и ја ставам и другата(2 беа само) да не се налутат случајно.А не ни имав намера нив да ги играм.Си пишува во 2 натпреварот дека се игра,а секаде во 4 по интернетов.Барам да видам што како,наоѓам стрим одвај и гледам 0-2 16-22.:lut::yid:

Е абдал будала.:toe:

Од 57 мин Ротерам остана 2-0,абе пичка ви матер..
Да ја играв 0-2 200 гола ќе паднеа до крај:mad:
Ме отепаа од утешни награди овие Вил Хил...:sramezliv:
img029.jpg

РК Борац за 35 бона :facepalm::facepalm: 15-7 им направија во второ полувреме без цел прв тим и 30-20 изгубија

Адемар бе,зарем е можно да сте толку слаби?
До кое дереџе дојде шпанскиот ракомет:shook:,примаа контри како да играа некоја игра наместена на easy level...
Сам сум крив овде,ама ај си реков домаќини се на турнирот ќе направат изненадување,ама ништо..
Овие пак Ла Риоха гнасите кога ги бркав во ЛШ како ретардирани играа,денес цепелини,проигрувања до пикер без гледање,мрш бе таму:sramezliv:
img030.jpg

Или јас појма неам од играње(а неам во случајот)или ЕВРОТИП е малер кладилница..
Па пичка му матер бе.3 ливчиња за 24 сати,мрш таму бе...:shook:
Како можеше бе пак да ги пишам овие Јунајтед,до кога бе со овие бе?
Ејјјј Јуве го тргнав вчера од комбинација,демек ај да ги пробам Британците(Јунајтед и Хиберниан)и ете шо се случи..арно ми напраја,така треба за куртони ко мене,Јунајтед го играм...:pos:
Од факинг Норвич бе да изгубите бе,ејјјјј....
Кој ми е крив,сам сум будала кога сосила сакам Јунајтед да го правам шампион,мрш бе таму кретени едни бе....
img031.jpg
На другото ливче шо да кажам,која порака да ја испратам?
img032.jpg
Ејјјј од Лацио бе да изгубиш,стварно треба да си ретардиран,и тоа најтешка форма на ретардација..
Од факинг Лацио кои не можеа да ја тепаат една мизерија од екипа како Сампдорија,кои немаа победа којзнае од кога,сигурно уште есен беше и лисјата не беа паднати..
Најмизерната екипа не успеаа да ја победат,не за џабе ми беше сумљив коеф од 1.80,не е за џабе толку даден...
Ејјј Лацио бе,со "квази играчи "со Сергеј Симоновиќ-Савиќ:lolzz:,пола Српска лига и афричка лига ја довлечкаа мизериите,Конко,Бериша голманот бе,Билбија(или како и да се вика тој куртоноот)и компанија му ебаа мајката на ретардите Интер,како да не му ебат,кога во Интер играат тешки дегени како Фелипе Мело...
Еј уште не ми се верува како е можно онаков кретен да игра фудбал за екипа која некој ја дава на ТВ,камоли за еден Интер...:popce:
Бог да чува,кој дегенерик ејјјј,не е можно ова бе...јас пак кутриот ја чекам последна..:sramezliv:
Втор пат ги играм Интер сезонава и баш сега најдоа да играат како почудени бе,ејјј Лацио бе...:shok2:
Не дека ќе тепаа ако не беше камиказата Мело,како шо играа требаше да бидат среќни со бодот,ама онака да те поебат бе во последното коло од годината:sramezliv:
Ајде доста е фудбали,ебете се таму се да ви ебам,одмор сега до февруари,кој ве еба пичка ви матер ваша неспособна..
А и одмор од комарот,сега ливчиња со минимални уплати и да се чека ЕП во ракомет,подобро на ракомет да паднам,макар и од Српска лига,отколку да ме поебат цела сурија Срби во Лацио...:pos:

Ако ти е полесно, ја паднав на 1х на Интер. Али знаев дека Мело ќе направи некоја глупост, неизбежно беше. Каков пенал направи, тоа е за аналите на фудбалот, онака најдебилни пенали во историјата, прв на листа Мело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom