Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Абе он ја игра 1х и ти вика "Моеш комотно 1-1 и 200+ сигурица е таа ќе ги попарат" па мислев да не си се фатил на мамката:Д
Не бе сам се преебав, знаев дека нема да тепаат толку. Ама лаком гз трагедија си ебам стомајки.

Не ми се верува ми го дава Харден плуска у продолжение а ретардираниов Монта Елис го имам 13,5+ и тој шутираше како некој камењар 5/15 од поле и 2/2 слободни па си заврши со 13 поени.

На друго ливче Тиг +, врзан со Монро, Брук Лопез + Љубовта- и Б.Богдановиќ+, границата на Тиг 16 беше и лагано си даде точно 16.

Идите бре у курац.

715c7bba45e1d895ab93348fee4c794f.jpg

057f440adf02d8c18f4808ebe09e9444.jpg

Глупиов Руди Геј направи 3 фаула во 1/4 и си преседе на клупа, во второ даде 15, ама што џабе кога го имав 20,5+...

БРАВО ВАВРИНОВИЧ УСПЕА СО ХЕНДИКЕП ДА ИЗГУБИШ ИАКО ЗЕМА СЕТ (y) (y) НЕ УСПЕА 2 ГЕЈМА ДА ЗЕМЕШ ВО ПОСЛЕДЕН СЕТ (y) (y)

Не се криви Шкендија,крив сум јас шо сум лудак,будала ненормална шо играм за 1.12..е па цицај си кретену еден..:pusigo:
ЕКОЛОШКИ ЦИЦАЈ СИ:pusigo::facepalm:
Не знам како сум ги пишал Македонските утакмици,вчера излегоа во додаток и ај си реков ќе КРЕНАТ КОЕФ,и ме кренаа :kuracc:
Ејјј Турново не можеа да го победат,браво бе...:bravobe:

img007.jpg
Лузерпул,добро бе дали сте вие нормални?
Ај јас шо сум НЕНОРМАЛЕН шо играм таква лузерска екипа знам,ЗОШТО ГИ ИГРАМ НЕ ЗНАМ,ЗОШТО?:sramezliv:
Ах бе како наивно ми бегаат чисти пари...:tapp:
Дека сум будала сум,ама овие кретените не ми е јасно зошто тренираат?Па не е можно ова бе...:shook:
Па не е можно бе да не можиш со месеци да победиш на домашен терен,па одете бе отепајте се пичка ви матер ваша неспособна..
Со Челзи ми зедоа 10 К од џеп,еве ги сега уште 7500 браво бе...
Скоро 300 евра чисти ми земаат овие кретените,не знам шо да речам стварно,џабе е...:ban:
Овие се срам за фудбалот,онакви голови ние рекреативците нема да примиме,а не професионален фудбалер....
Ориги,Мориги,абе ајде,стварно ние не сме нормални,пари уплаќаме на екипи кои во своите редови имаат играчи како Реми,Баба(за Челзи)и за Ориги и компанија...
Секоја чест...:tapp:Стварно не сме нормални ние играчите...како само не дупат секоја чест...
img008.jpg img009.jpg
И за крај на ебаниот викенд,пишам последно очајничко ливче,ми ја згрешија утакмицата во Копачка,сторнирам тикет, и во последен момент ја преправам Реал,наместо ГГ3+ како шо беше прво напишана,ја пишам двојка...:kruna:
Уште таа ја чекам за ебани 1746 денари...:pijani:
Изгледа пак постирам уште една слика овде..:гик:
Цар сум бе...:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom