Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dp11?Прегледај го приврзокот 106122
абе мамицата...
дупла победа...и то се мислев меѓу дупла победа и сигурна победа. и за првото падна парето ...то е...Dp11?
За ова на другар ти Еткинсон да му се жалиш. 3-4 класика жолти не им подели на грциве, а можеби во тој случај на Јуве ќе им дадеше 1-2 повеќе...А бе ке фатиш...
- Ливерпул не може центар да помине...
- Јувентус и Олимпијакос, копачки екипи, одиграа цел меч со 500 фаули и 2 жолти
![]()
![]()
Да даде Господ сите до еден од Арсенал да изумрат, онака сите до ЕДЕН. Да ти се намочам во глупата екипа која пропушта 3 гола предност против Андерлехт. Да даде Господ Венгер да го заклучат во сауна со тоа неговата монтка одвратна и да седи 2 саати и да се угуши.
Куртони едни глупи, милиони зимаат а не можат ебени 3 гола предност да задржат. Абе никад да не мрднете од 4то место, ебола да ве фати. Да ти се мочам во животот беден, 2 месеци не можам денар да фатам, и ај да ме заебуваат ептен онака нема криво да ми биде, ама све у задња минута, секунда или гем ме преебуваат. Пред некој ден Хелсинборг 1 на полувреме, 0-0 нормално, а во 46 дадоа за 1-0 и на крај 5-0 тепаа. И ај преку куров да не набројувам натаму има роман да напишам.
Изгледа 100000-0 треба да ми води тимот за да бидам сигурен дека ќе фатам. Кур да јадам.
Абе пола колешки од факултет ми се омажија јас спортска не можам да фатам.![]()
Брат тоа на фб е мал дел само.Брат, како не оболе до сега бе, вчера ти ги гледав тикетите на фб...