Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
А бе ке фатиш...
- Ливерпул не може центар да помине...
- Јувентус и Олимпијакос, копачки екипи, одиграа цел меч со 500 фаули и 2 жолти

:pos: :facepalm:

Да даде Господ сите до еден од Арсенал да изумрат, онака сите до ЕДЕН. Да ти се намочам во глупата екипа која пропушта 3 гола предност против Андерлехт. Да даде Господ Венгер да го заклучат во сауна со тоа неговата монтка одвратна и да седи 2 саати и да се угуши.
Куртони едни глупи, милиони зимаат а не можат ебени 3 гола предност да задржат. Абе никад да не мрднете од 4то место, ебола да ве фати. Да ти се мочам во животот беден, 2 месеци не можам денар да фатам, и ај да ме заебуваат ептен онака нема криво да ми биде, ама све у задња минута, секунда или гем ме преебуваат. Пред некој ден Хелсинборг 1 на полувреме, 0-0 нормално, а во 46 дадоа за 1-0 и на крај 5-0 тепаа. И ај преку куров да не набројувам натаму има роман да напишам.

Изгледа 100000-0 треба да ми води тимот за да бидам сигурен дека ќе фатам. Кур да јадам.

Абе пола колешки од факултет ми се омажија јас спортска не можам да фатам. :mad:

Da crknete be gupci ..eden eben gol .

Attachments

• uploadfromtaptalk1415139145084.jpg
    uploadfromtaptalk1415139145084.jpg
    1 MB · Прегледи: 61
3 гола од ебенио андерлехт примија, тибам екипата посрана, сите шо изиграја за арсенал вечерва 3 дена в шупак да му кисна то топојте пред стадион шо се.

А бе ке фатиш...
- Ливерпул не може центар да помине...
- Јувентус и Олимпијакос, копачки екипи, одиграа цел меч со 500 фаули и 2 жолти

:pos: :facepalm:
За ова на другар ти Еткинсон да му се жалиш. 3-4 класика жолти не им подели на грциве, а можеби во тој случај на Јуве ќе им дадеше 1-2 повеќе...

Да даде Господ сите до еден од Арсенал да изумрат, онака сите до ЕДЕН. Да ти се намочам во глупата екипа која пропушта 3 гола предност против Андерлехт. Да даде Господ Венгер да го заклучат во сауна со тоа неговата монтка одвратна и да седи 2 саати и да се угуши.
Куртони едни глупи, милиони зимаат а не можат ебени 3 гола предност да задржат. Абе никад да не мрднете од 4то место, ебола да ве фати. Да ти се мочам во животот беден, 2 месеци не можам денар да фатам, и ај да ме заебуваат ептен онака нема криво да ми биде, ама све у задња минута, секунда или гем ме преебуваат. Пред некој ден Хелсинборг 1 на полувреме, 0-0 нормално, а во 46 дадоа за 1-0 и на крај 5-0 тепаа. И ај преку куров да не набројувам натаму има роман да напишам.

Изгледа 100000-0 треба да ми води тимот за да бидам сигурен дека ќе фатам. Кур да јадам.

Абе пола колешки од факултет ми се омажија јас спортска не можам да фатам. :mad:

hahaahahah ziva legenda!!! :icon_mrgr:

Брат, како не оболе до сега бе, вчера ти ги гледав тикетите на фб...

Брат, како не оболе до сега бе, вчера ти ги гледав тикетите на фб...
Брат тоа на фб е мал дел само. :D Иначе незнам ни јас да ти кажам, ќе се нервирам саат - два и ќе ми помине
+ Се тешам што не играм на големи уплати :D

Монпелје да ви ебам све копилиња гнасни,инвалиди низаедни 23-16 на 15 минути до крај водат ина крај нерешено абе да умрите сите копилиња неспособни
smashed-computer.gif

Untitled.png

ЦСКА да даде повеќе од 2 гола. Им исклучија 2 играчи на Сити, 5 контри имаа последните 15 минути, слободен од 16 метри промашија и не дадоа.
А како бев спремен да се извикам у кладилница на овие што ја имаа 1. :D

Драг Луис Адриано, татко ти во газ да ти го стави, а ти да му го излижеш после.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom