Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ке ми се нафрли ставре, али стварно немаш среќа, статива и од гол линија вадеа, па и Перси промаши скоро зицер.

Океј тоа, него реално за 1.13 коефициент треба да си идиот тоа да го изиграш. А сум идиот очигледно. Баш против втората најслаба одбрана во лигата најдоа да се влечат ко црева и едвај еден гол да дадат. А ја немав играно Јунајтед вака, ја имав Барса ама видов состав, викам каде бе со Мунир и Педро, ај заеби. И стаив еден тенис место Барса и ми требаше некоја мала за да напраам над 3 квота и нормално од пуна вреќа пички јас за курот се фатив. :D

Калјари све да ви ебаам особено на овој идиотов пенал шо промаши и на тие шо промашија 2-3 чисти шанси.
Сеа ке зеам ке играм 1+ цела утакмица па да видам дали и коеф 1,05 може да ме заебе

Калјари све да ви ебаам особено на овој идиотов пенал шо промаши и на тие шо промашија 2-3 чисти шанси.
Сеа ке зеам ке играм 1+ цела утакмица па да видам дали и коеф 1,05 може да ме заебе
Може

10811613_4915183653972_274683818_n.jpg

Ахх, и тоа последна коа ќе те заебе :tapp: Таман си поведе убаво и овие сега решија да играат да им ебам кретените децата у рикверц да им одат :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Дента Лацио ме сјеба на двознак , вечерва Атлетико па на двознак... а убаво знам двознак 2 години не играм од лошо искуство.. јебем ли ти двознак...

Еден од поебаните викенди во последно време...
Се почна со Барса гнасите,губат на полувреме,а ја имав на 3 ливчиња..
Како тие да го донесоа малерот...:pos:
И таман пигмејците ја свртија,ми се врати надежта дека ќе се има добар викенд,арно ама радоста кратко траеше...
Звезда ме искина на две ливчиња за 4000..со играч плус играат бе,мрш таму,сите утакмици влегоа другите.ќе си ја чекав Рома последна...
Толкави кретени неам видено одамна....3 дена да играат нема гол да дадат...:mad:
На друго ливче,чекам Битингајм ракомет,за 2300,да не изгубат со 2 разлика..
Очајно се борат за опстанок,им гори под нозе,секој бод е злато вреден,посебно дома,и кретените прво полувреме се држат,завршува нерешено,второ полувреме губат со цели 8 разлика,за само 30 минути..
Се да ви ебам..
Денес,уште поголеми малери...
Мец ракомет жени,ми завршува нерешено за 1500...:facepalm:
И на поправното,очајничкото,фаќам Вардар жените +,Рома и ја чекам Порто последна...
И кретените се мачат со ебениот Есторил...
Напаѓаат во второ,инцијатива,посед се...џабе е кога играат против Пацерски екипи...
Во еден од ретките напади на Есторил,прават контра,излегува играч од страна.шутира,голманот на Порто брани,топката се одбива на прва статива,и затрчан уште еден играч на Есторил кон неа,немаше играчи на Порто,и кретенот од голман наместо да се врати на гол линија тргна по топката...:facepalm:(а немаше кај да оди играчот на Есторил,во мртов агол беше)..ама тоа ти е,кретен од голман..
И нормално,играчот на Есторил прв стигнува до топката,кретенот се фрла и наместо топката го поткачи играчот на Есторил за нога и се знае,пенал..:facepalm:
Абе како да гледаа дека ја играм јас...
2-1 за Есторил...
Да не го тупам,имаше уште 10 ина минути до крај,Порто напаѓа,и некако на 1 минути до крај на судиско продолжение даваат гол..
И шо е најјакото,одма по некоја секунда тргнуваат од центар играчите на Есторил,,ја губат топката,и Порто прави нова шанса,и Џексон Мартинез,сам од 15 метри шутира,голманот на Есторил има чудесна одбрана...
Како бе секогаш против мене се повампируваат голманите,минатата недела на Селта голманот беше во транс,сега овај...
А голманите на екипите на кои играм баш тогаш немаат ден...:ROFLMAO:
Ништо,одмор малку сега до наредна недела,и така нема утакмици..
Да си играм златни ракомети(освен жени ракомет):giggle:,се виде од фудбал,да се помочам и во фудбал,и во најубава споредна работа на свет и се у тлпм...:pos:

Драгиве ракометарки примија 10 гола со една или 2 ракометарки ПОВЕЌЕ на терен, фрлаа топки во аути, шутираа од каде ке стигнат, и на крај пуштија младинки :facepalm:

Она што го промашија Анже при крај, и неколку одбрани на нивниот голман, маме у уста!

Секој викенд вака бе. СЕКОЈ!!!

2CzHCHS.jpg

MPm6fX7.jpg

9Q0XpaO.jpg

на едно Динамо Киев 1 и 3 +
на друго Валенсија 1 и 3 +
двете 0-0 завршија лоооол

d.jpg После долго време тркнав до кладилница, имав една железарија па реков да пробам на среќа..
Али среќа немаааа..

најголем фејл годинава што мислев дека ретардинка конечно ќе заигра тенис и ќе оди во плус...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom