Еден од поебаните викенди во последно време...
Се почна со Барса гнасите,губат на полувреме,а ја имав на 3 ливчиња..
Како тие да го донесоа малерот...

И таман пигмејците ја свртија,ми се врати надежта дека ќе се има добар викенд,арно ама радоста кратко траеше...
Звезда ме искина на две ливчиња за 4000..со играч плус играат бе,мрш таму,сите утакмици влегоа другите.ќе си ја чекав Рома последна...
Толкави кретени неам видено одамна....3 дена да играат нема гол да дадат...

На друго ливче,чекам Битингајм ракомет,за 2300,да не изгубат со 2 разлика..
Очајно се борат за опстанок,им гори под нозе,секој бод е злато вреден,посебно дома,и кретените прво полувреме се држат,завршува нерешено,второ полувреме губат со цели 8 разлика,за само 30 минути..
Се да ви ебам..
Денес,уште поголеми малери...
Мец ракомет жени,ми завршува нерешено за 1500...

И на поправното,очајничкото,фаќам Вардар жените +,Рома и ја чекам Порто последна...
И кретените се мачат со ебениот Есторил...
Напаѓаат во второ,инцијатива,посед се...џабе е кога играат против Пацерски екипи...
Во еден од ретките напади на Есторил,прават контра,излегува играч од страна.шутира,голманот на Порто брани,топката се одбива на прва статива,и затрчан уште еден играч на Есторил кон неа,немаше играчи на Порто,и кретенот од голман наместо да се врати на гол линија тргна по топката...

(а немаше кај да оди играчот на Есторил,во мртов агол беше)..ама тоа ти е,кретен од голман..
И нормално,играчот на Есторил прв стигнува до топката,кретенот се фрла и наместо топката го поткачи играчот на Есторил за нога и се знае,пенал..

Абе како да гледаа дека ја играм јас...
2-1 за Есторил...
Да не го тупам,имаше уште 10 ина минути до крај,Порто напаѓа,и некако на 1 минути до крај на судиско продолжение даваат гол..
И шо е најјакото,одма по некоја секунда тргнуваат од центар играчите на Есторил,,ја губат топката,и Порто прави нова шанса,и Џексон Мартинез,сам од 15 метри шутира,голманот на Есторил има чудесна одбрана...
Како бе секогаш против мене се повампируваат голманите,минатата недела на Селта голманот беше во транс,сега овај...
А голманите на екипите на кои играм баш тогаш немаат ден...

Ништо,одмор малку сега до наредна недела,и така нема утакмици..
Да си играм златни ракомети(освен жени ракомет)

,се виде од фудбал,да се помочам и во фудбал,и во најубава споредна работа на свет и се у тлпм...