Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Фарса да не видите прво место додека не ви умрат сите играчи у прв состав.... златен ден ми упропастивте копуци миџети и дракули...ебаве циркузот подвижен.

10751562_10203649480852395_412115268_n.jpg

Кога на ливче ќе те ебат најсигурните еби го денот...:mad:
Ми го ебавте цел ден вчера лигуши едни скапани...
Да ти ебам пигмејците да ти ебам,еднаш центарот го помина Селта и гол даде,е така се игра фудбал,не ко вас циркузанти едни скапани...
Јас да играв ќе турнев еден гол на оние шанси,Суарез го зеле,да ти се плукнам и во заблото да ти се плукнам,од 3 метра гол не дава лигушот..
Дебилчиња едни скапани,фолиранти,па да ја годевте намерно пречката немаше да ја погодите толку пати..
3 дена да играа вчера немаше да дадат гол звездите...
Од наредната добивка ќе ви купам помала топка од Али Експрес,size 4,да можите некако да ја истрлкалате до голот,изгледа голема ви е топката многу,па со тие малечките ножиња не можите голот да го погодите,тешка е топката а вие сте малечки.....
Мрш таму се да ви ебам...:mad:
Мочковци едни скапани....

10751562_10203649480852395_412115268_n.jpg

Кога на ливче ќе те ебат најсигурните еби го денот...:mad:
Ми го ебавте цел ден вчера лигуши едни скапани...
Да ти ебам пигмејците да ти ебам,еднаш центарот го помина Селта и гол даде,е така се игра фудбал,не ко вас циркузанти едни скапани...
Јас да играв ќе турнев еден гол на оние шанси,Суарез го зеле,да ти се плукнам и во заблото да ти се плукнам,од 3 метра гол не дава лигушот..
Дебилчиња едни скапани,фолиранти,па да ја годевте намерно пречката немаше да ја погодите толку пати..
3 дена да играа вчера немаше да дадат гол звездите...
Од наредната добивка ќе ви купам помала топка од Али Експрес,size 4,да можите некако да ја истрлкалате до голот,изгледа голема ви е топката многу,па со тие малечките ножиња не можите голот да го погодите,тешка е топката а вие сте малечки.....
Мрш таму се да ви ебам...:mad:
Мочковци едни скапани....
Слично ливче имав,само место Порто и Ајакс Работнички го имав,но проклетата Барса ми го еба цел викенд.

Слично ливче имав,само место Порто и Ајакс Работнички го имав,но проклетата Барса ми го еба цел викенд.
Абе гнаси гнасосани.....
Работнички беше добар кец,ама не ми се играше против моите....
Тоа е,кога Барса те паѓа на домашен терен се е кажано...:mad:

Имав да не падне гол во првите 15 минута на Марсеј - Ленс, последна за 2к.

Погаѓате веќе?

Гледам не сум сам..не има многу Барса што не сјеба.

58bb5c128251375fae63d579a352fe59.jpg

Неверoјaтнo е oвa, 6 МЕСЕЦИ унaзaд се вaќa пaѓaм [emoji35] ни денaр не ми дaлo, дaј кaжете нештo зa рaзбивaње мaлер, oвa веќе не се трпи [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

За првпат во животот на дабл лист ги промашив и двата натпревари. Кога на тоа ќе го додадеме и фијаското од некни, значи дека потребен ми е малку одмор од спортска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom