Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка. Ја имав хендикеп сетови 1 (-1), значи Лопез да тепа 3-0 или 3-1, со 3-2 паѓаш, 1,6 беше коефициентот така.Што коефициент беше за Лопез 3-0 ?
Еве ќе видиш утре од Весели 2-0 ќе изгуби, или глеј на Ролан Гарос ако се падне со некој што е нормален, значи не ко Монако, па да видиш дали ќе САБИЈА со сервисот, да му го сабијам у уста ја на него.
Хахаха откако почнав да играм против Иво човекот не може меч на земја да изгуби, а до претходниот месец беше една од најголемите трагедии на земја во топ 100.
Giraldo па барем еден сет да земеше, поен веќе да не земеш никогаш.
Прошлата недела играм на Весели против Иво и во тај брејк Весели и во двата сета водеше 6:5 и сервираше и изгуби бе.Хахаха откако почнав да играм против Иво човекот не може меч на земја да изгуби, а до претходниот месец беше една од најголемите трагедии на земја во топ 100.Димитров денес 3-0 го тепаше
Сеа ќе играм секое коло против Иво, да видам до каде ќе тера, па ако успее некако да го освои РГ ондак ја сам ќе си изградам споменик на сред плоштад.
![]()
И ја го играв брат.Прошлата недела играм на Весели против Иво и во тај брејк Весели и во двата сета водеше 6:5 и сервираше и изгуби бе.