Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ги фаќам Плишкова, Петкович, Квитова и Гергес 2:0 точен, за да ме падни Јанкович со факинг Фичман.
Пу, ти ебам фацата грда.

Vavrinka da ti ebam kopileto gnasno da ti ebam!!! Dva seta izgubi ej, DVA seta...:facepalm::facepalm:

Е добро де , 1.23 коеф за тенисерка да победи 2-0, како ви се игра вакво нешто, посебно па Јанкович да ја ставиш

Србија лигуши најголеми! 2-0 водат од 21 минута и трет гол неможеа да дадат од крај, уште па Коларов промашил пенал во 87 минута ццц да ти се одмили и кладилница и се. За убава сума ме заебаа :mad:

Ваваринка КОПИЛЕ!! да умриш бе ти :mad:

ставам сингл Јанкович да изгуби, и нормално оваа другата 2 неверојатно битни поени ги мава во мрежа а чисти ситуации за неа, после тоа ставам Лодра да го земе прв сет, на домашен терен плус знаеме каков пацер е Вердаско и од 1-1 и 15-0 на сервис Лодра дали зема 5 поени до крај на сет, а еве го сега втор сет води 5-2, а кога немам пари вакви типови излегуваат како од шала, ама нормално кога ке уплатиш се се менува

Еве ќе видиш утре од Весели 2-0 ќе изгуби, или глеј на Ролан Гарос ако се падне со некој што е нормален, значи не ко Монако, па да видиш дали ќе САБИЈА со сервисот, да му го сабијам у уста ја на него.

:)

Giraldo па барем еден сет да земеше, поен веќе да не земеш никогаш.

:)

Giraldo па барем еден сет да земеше, поен веќе да не земеш никогаш.
Хахаха откако почнав да играм против Иво човекот не може меч на земја да изгуби, а до претходниот месец беше една од најголемите трагедии на земја во топ 100. :ROFLMAO: Димитров денес 3-0 го тепаше :pos::pos::pos: Сеа ќе играм секое коло против Иво, да видам до каде ќе тера, па ако успее некако да го освои РГ ондак ја сам ќе си изградам споменик на сред плоштад. :D

Хахаха откако почнав да играм против Иво човекот не може меч на земја да изгуби, а до претходниот месец беше една од најголемите трагедии на земја во топ 100. :ROFLMAO: Димитров денес 3-0 го тепаше :pos::pos::pos: Сеа ќе играм секое коло против Иво, да видам до каде ќе тера, па ако успее некако да го освои РГ ондак ја сам ќе си изградам споменик на сред плоштад. :D
Прошлата недела играм на Весели против Иво и во тај брејк Весели и во двата сета водеше 6:5 и сервираше и изгуби бе.

Прошлата недела играм на Весели против Иво и во тај брејк Весели и во двата сета водеше 6:5 и сервираше и изгуби бе.
И ја го играв брат. :D Во првиот тај брејк имаше 6-4 и го изгуби 8-6, а во вториот имаше 4-0 и повторно 6-4 и го изгуби 9-7. Иначе имаше и 7-6 и сервис али се посра скроз. :D

А да, имаше и 0-40 на 3-3 во вториот сет и Иво ги спаси сите три брејк топки а притоа не направи ниту еден ас, него сите поени со игра ги зема.

Денес го допрев дното, имав 2.9 коефициент и нормално лаком гз за да имам 3 коеф ги додадов Серена и Федерер и ме заеба Серена со 1.03. Ова е мизерија, ама кој ми е крив што сум глуп, 100 пати сум рекол не се лакомам за коефициент и пак и пак и пак и пак играм такви глупости. Серена изгуби бе, ЛОЛ :pos:

и повторно одбојка со ненормален пресврт ми се дешава мене, Јапонија-Германија жени ги играм над 3.5 сета , 1-0 водеа во сетови Германките, втор сет 22-18 водство за Јапонија и успеаа да го загубат 25-27 и еве ги трет сет губат 16-10

Da se isplacam pred vreme. Real go imav na poluvreme hendikep so poveke od 8 da vodi, a vodi so 6. I sea ovaa sto uplaka mi go stavi na kraj poveke od 16 da pobedi. Normalno se vrativ, duri mi rece ostaj go taka, ja ne popravi go. Uste Majami za 3400, na 30 uplata so fateni tenisi, Federer, Djokovic, Raonic, Isner +, Sarapova - , Conga hendikep gemovi 1... I Radvanska mi bese pisana 2-0 , zakasniv za nekoja sekunda, si vikam, pisano bilo da fatam. Ama izleze pisano bilo da ne fatam. Abe staj uste edno so hendikep na kraj Real. Garant 20+ ke tepaat sea...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom