Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Порто :pos: 1иТ1 ... не се нервирам сериозно само се смеам... многу се смеам.... по киксот на Зенит..абе ајде комедија.. џабе ги одбегнав челзи шалке зенит џабе...

Порто... 2 пати у 4 дена...

Резултатов се коси со здравиот разум и логиката.

Австрија Виена, еј...

Само на Јунајтед ГГ. Јас ќе ја пишам и неможат гол да примат, а цела сезона мамицата ни ебаа, по 2 гола у просек примаме.

2cscgaq.jpg

2hg71pu.jpg

Од секогаш навивам за Манчестер Јунајтед и никогаш не сум го напишал да изгубе, сега прв пат го напишав да изгубе и еве шо бидна...

А за Баерн незнам...да му ебам матер мораше 100 пенали да свирне се да му ебам...

Значи кошарка кога ќе ми заврши X ми иде да си гризнам од гзот. Билбао-Сасари 1 за 9000:mad:

Канту бре. Скапаници кантаносани. 10 предност имаа последна четвртина и ги прокоцкаа за фино лепо после да си тепат во продолжение

Добро бе овие Бостон знаат ли дека кога губиш повеке од 15 разлика се оди на брз напад а не на бавен да ги трошиш сите секунди кој к*р :mad: :mad: :mad: во Европа има сто пати подобри тимови од тие смрдливи американски срања :mad:

auf0.jpg

Не клавам многу пари на Лига Европа, оти во животот немам фатено од таа лига, за мене таа лига е ЛИГА ЛОПОВА !
Ептен блиску бев вчера, слепците Динамо Киев му даваш X2 само да не изгубат ко за малер 1 влезе :tapp:

Ах бре Парма, од 53та против црвен картон играш.

30112.jpg

Мајами 2ка
Лејкерс 202.5 +
Јута 190.5 +
Клиперс 2
Хирошима 1
Церезо Осака 3+
Бризбејн 1
На 50 денари околу 1200 правеше ама мораа Клиперс да победат после продолжетоци

Мајами 2ка
Лејкерс 202.5 +
Јута 190.5 +