Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера , Тенерифе 1x на едното ( се премислив од 0-2 , шупак ) , а на другото Етиопија - Нигерија 0-2 , голот паѓа у 90 .... -_-

Прандели пичка ти матер не си свесен колку те мразам, ебати неспособниот просечен глуп тренер. Роси на клупа, Балотели на клупа, Кандрева на клупа, во игра тројца плејмејкери, од кој едниот е светска класа и НЕМА потреба да играат тие двајцата неспособни идиоти како Монтоливо и посебно Аквилани, не им се трча два метри, се гледа дека таму треба борци, ејјј...........

Таман човек ќе си завлече на добро и на првиот одигран натпревар каде што не му е 100% потребна победа на тимот ќе падне. Еднаш на среќа да добиев ќе можеше? Не бе не бива, ако не ги погодиш натпреварите како ќе течат, ако не се надминеш себеси не се добива и не се добива.

Багдатис за 3 000. Ах племе твое грчко скапано. на 1-1 во 3 сет имаше 2 брејк топки. Не ги искористи, и изгуби од факинг Донској.

На едното мртвите Турци шанси шанси, никако гол да погодат...
Јебени Словенци на кои им треба победа да идат даље, не можат гол да дадат, 2 пати еден на еден со голман, ништо, и пречка, и контри...
7-мо ливче на кое ме турка по една...

Не е хумано колку тројки дадеа Галата у второ ... ја морон наместо 2јка , играм под кошеви ...

Кучка 600Еур вкупна добивка од двава тикета :mad:
ticket1.png

ticket2.png

Само Колејлилер - Кимик ме зезна, ги имав кец. Милсев турска екипа дома ќе победи против украинска али ова по претпоставака пошо не ги следам многу екипиве. Изненадување да не беше ова ?

Не да паметувам ама не се игра ист тип на 2 тикета никогаш. Едно од златните непишани правила за кладилница. Твоја грешка е тука. Ако си ја ставил на едниот тикет, не требало воопшто и на другиот.

Не да паметувам ама не се игра ист тип на 2 тикета никогаш. Едно од златните непишани правила за кладилница. Твоја грешка е тука. Ако си ја ставил на едниот тикет, не требало воопшто и на другиот.

на 4тикети ја имав ама на останатите 2 уште по една ме зафркна КУЧКА.

JjtyUHb.png

За малку.... за еден шугав гол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom