Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Јунајтед мајката да им ја ебам у пичка, ни Х2, ни ГГ, ме скинаа на 2 тикети, за преку 20.000 добивка

Нема бе, не дава господ на мене и крај. Да ти ебам педерската работа да ти ебам, не знам веќе кое ливче по ред само една како ме дупи.

Јужни - Хас 39,5+ (6-3 6-2 2-6 6-3)
Дортмунд - 2
Барса - 2
Вавринка - 1
Милан - 1
Рома - 1
Феенорд - 1

У курац веќе бе, да ти ебам глупите тенисери! Една утакмица + не фатив на овој Јуес Опенов. Мочковци вирани или ќе земат сет со 2 брејка или ќе изгубат сет со 2 брејка. Па 4 сета играте бе, ако сте машки треба да сервирате и бар 2 да одат во тај брејк. И таман. Ама не бива, оти е за мене ќе изиграат како жени. Хјуит има да му ебе матер на Јужниво наредно коло. А тој Хасот да не испадне од Германија веќе.

Се да му изнаебам на Хјуит, 4-1 водеше во четвртиот и 5-2 во петтиот сет и сето тоа успеа да го прокоцка. И да, и на тој гомнарот Јужњи фамилијата у сред пичка да му ја изнаебам, издрогиран беше 1000000000000000%, тоа што го стигаше беше невозможно. Не ми се живее од вакви гомнари смрдливи.

610x_display_image.jpg

Not sure if Ѓупци оr Цигани !!!

Моменто кога последна за 8300 ти останува Швајцарија 1-1и3+ и на 4-1 частеш екипата у друштво.....:mad:
Не е можно....

МК Донс - Свиндон 2-1, и судијата ладно си дигна офсајд на МК Донс во 90-та минута и им поништи чист гол...

Хрвативе ме изгореа “добро“ ги играв да тепаат над 5.5 разлика водеа со 7 и на секунда до крај им маваат тројка :tapp:
Плус 9 разлика изгубија во последна четвртина дебили! последна победа да им е на европсково..

Maмето грчко бе, Т1 +78,5 ја имав, они 77 даваат. Прва четвртина 23, последна 30коша, другите две си го ладеја со по 12 коша. :tapp:

Значи каков лаком газ сум упм !
Колку поќе лакомиш поќе си со куро враце !
Ги играм:
Македонија - Латвија 2 @ 2.15
Србија - Црна Гора 2 @ 2.30
Надал - Џокович 3:1 точен резултат @ 4.00
Имаше 19,78 коефициент, и ај реков уште 1 ќе клам со помал коефициент некоја посигурна.....и се залетав во
Литванија - Босна 1 @ 1.30 :mad::mad::facepalm: ми изгледаше најсигурна од кошарките и во нејзе залетав а со неа праеше 25 коефициент :facepalm: И го јадоа Литванија :tapp:
Фаќам точен резултат тенис со 4.00 квота а ме турка 1.30 да ти се помочам во среќата моја :mad:

Русија 1
Литванија 1
Шведска х2
Бугарија х2
Босна х2
Италија 1х
Грција 1
Франција х2
20 - 85 евра добивка

Ја утна темата или јас нешто грешка сум? :D

Kajgana Shop

Back