Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ерменија-Данска

тип 1 @ 3.50... (1&3+ не се исплати 4.05 и дале во Копачка)

На поситно 1-1&3+ @ 7.75 ...

ALAVES-ZARAGOZA @ 2
ICELAND - ALBANIA @ 1
ROMANIA- TURKEY @ 3+

UPLATA 500 DEN = 6000 DOBIVKA , ZA DOBRO DA E :cuc::cuc::cuc:

Јас си уплатив дупли шанси, одиме на сигурно :P

Украина-Англија Х2
Исланд-Албанија 1Х
Македонија-Шкотска 1Х
Романија-Турција 1Х
Парагвај-Аргентина Х2
Ерменија-Данска Х2

и едино Франција ми е чиста да тепа, им требаат бодови на Французите најдобри 2-ри.

Не им игра никаква улога ако се најдобри второпласирани.

Не им игра никаква улога ако се најдобри второпласирани.

Па за да бидат треба да освојат макс бодови од својата група, тие се во група со 5 екипи така тоа што ќе освојат им се смета и во табелата на најдобри втори, додека на другите репрезентации ќе им се одземат бодовите со екипите кои ќе завршат последни во групите.

Е да прашам, ја играв Turkey U21 v Sweden U21 и ја прекинаа некаде 20та минута поради немири, и сеа имав 3 утакмици со неа, другите 2 влегоа и сеа уште ваа е, ќе ми го исплатат без неа или пак ќе чекаат да се одигра, за колку време се дознава?

Па за да бидат треба да освојат макс бодови од својата група, тие се во група со 5 екипи така тоа што ќе освојат им се смета и во табелата на најдобри втори, додека на другите репрезентации ќе им се одземат бодовите со екипите кои ќе завршат последни во групите.
Човек, немаат никаква корист за тоа. Ако мислиш дека ќе идат директно на СП, тогаш се лажеш. Најдобрите 8 второпласирани екипи играат бараж, последната испаѓа.

Е да прашам, ја играв Turkey U21 v Sweden U21 и ја прекинаа некаде 20та минута поради немири, и сеа имав 3 утакмици со неа, другите 2 влегоа и сеа уште ваа е, ќе ми го исплатат без неа или пак ќе чекаат да се одигра, за колку време се дознава?
ако не се доигра у петок пари ќе земеш,треба да заврши колото

Словачка - Босна 2 @ 2.50
Македонија - Шкотска 1 @ 2.20
Унгарија - Естонија 1 @ 1.40
Украина - Англија 2 @ 2.90
Австрија - Ирска X2 @ 1.85

Стави пари-земи пари :coffee:

Albania GG
Austria 1
Greece 1-1
Slovakia 2
Ги пуштив на 50 да се прати нешто.

Русија,Шведска,Бугарија и Грција се 4 најиграни натпревари денеска, според непишаното правило во спортскава еден од овие 4 ке кикснит 100 % е сега моабетот е кој 2 најмалце од овие 4 да се изигрет, а да не се погодит мината :D

Јас мислам дека не постојат правила во спортската. Едноставно од пред некое време играм само победи кои им се потребни. Разгледај малку подлабоко и ќе видиш дека на овие 4 селекции денеска победите им се/беа од клучно значење. Шведска тешко излезе, а сега и Бугарија не е перфектна, што докажува дека лесни натпревари (посебно нагости) нема...

Инаку покрај овие 4, Италија 1, Англија х2, во очи ми паднаа Австрија и Исланд. Посебно овие вторите некако ептен ми легнаа да ги пишам, па ги играв на еден лист. Норвешка во моментот губи од Швајцарија 0-2, а Исланд и Албанија имаат по 1 бод помалку од неа.

Најинтересно е што Исланд има пораз од Кипар кој се наоѓа во последниот шешир, што значи дека сите бодови ќе им се сметаат во табелата за второ место, ако успеат да стигнат таму. Норвешка губи, што значи дека денес Исланд со победа ќе биде втор и тоа со одлични 13 бодови, а до крајот ќе игра и со Кипар на домашен терен...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom