Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
1x... :)

2hgc.jpg

abe brate od kaj gi najde ovie , ili kolku da igras nesto :facepalm::D

врзав 5 натпревари во живо, и ми фалеше еден натпревар за да имам 10 коеф, и го погодив... :)

Во живо ги ставив на полувреме Мак-Израел под 124,5 коша. Кога уплатив видов дека се важеле и продужетци.Али ај ваљда нема да има продужетци така? Така? ТАКА?

нема што да се жалиш, најголемиот коеф те зезнал...

Шпанија одбојка!Петти сет водеа 7-5,изгубија 8-15.:sick:

Te тј слепчо од помошник судију што ги поништи после све регуларан гол на Џапци да га ебе татка му у гз, а после сестра му ку& да му излиже...

x4rh.jpg

Да ги ебам овие тенисерките во анусот....
Така од раце ми избегаја парите...
Во понеделникот паѓам на џуџето грдо Ерани,така и ми трбеа кога играм пигмејци кои не гледаат над мрежа...
Вчера наместо Пиронкова правам грешка во чекори и ја пишам ебаната Рибарикова.:гик:wtf ги измешав презимињата,се мислев дека е таа Бугарката,после ми текна дека не е таа,ама доцна беше веќе почнаа утакмиците на ливче,колку лесно само ги фатив на хендикеп Хаас,Нишикори и Кербер за на крај да ме падни оваа гнаса Словачка,прв сет го зема 7-5,наредните два само еден ебан гем доби,мрш таму гнасо едно....да ти ебам презимињата,треба да си запишам која е која,вака ги мешам.... :eek:

untitled.JPG90та минута примат гол за 1:1 :tapp:

На друго Штепанек - Јанович - 10+ прв сет. 40:15 имаше Штепанек на 2:4 и го изгуби гемот шутракот :mad::mad::mad::mad:

Вчера само на Египет - Ирак у20 0-2 гола , у 78 дадоа за 2:1 Ирак ..

Сеа само на Турција у финалето на Медитеранските игри , 1 ја имам со Мароко од 2:1 , 2:2 ...

Уплатив да падне голче во Екстра периодот меѓу Италија и Шпанија...
2 стативи... една убава шанса за гол...

Е кога те нејке, неЌе те...

Кербер бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Водеше 6-3 и во тај брејкот во вториот сет имаше 5-1 и успеа да го загуби мечот!!! Што да речам, пропаст е мал збор. Не ми се живее ради вакви пропалици.

Shaab Hadramaout ... пенал во 90-та промашија, за да изгубените 180Е болат уште повеќе...

Го пуштам Стаковски на почетокот со Мелцер, секунди подоцна овој крши нога, и таков, со ебан зглоб си го игра мечот...
А кога имам тенисер кој води, и носи добивка, он ке предаде...
Овој со сјебан зглоб, си играше, мислејки дека со истрчување на мрежа, и кратки поени, ке победи...

d7du.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom