Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Tomasino А да ја браниш Реал С. ако не? :cautious:
Да ти кажам право изгледа ќе ја бранам:D,со оглед дека ме има затерано малер цела недела...а ако не влези оваа ќе бидам во солиден минус:eek: .....така да ќе тркнам до Бет Сити таму даваат најдобри коефициенти за покривање....

Да ти кажам право изгледа ќе ја бранам:D,со оглед дека ме има затерано малер цела недела...а ако не влези оваа ќе бидам во солиден минус:eek: .....така да ќе тркнам до Бет Сити таму даваат најдобри коефициенти за покривање....

Не ја покриј бе, почист 1 од Социедад амин

Значи кога несака, несака !!!! :(
DSCF3067.JPG

Гранада да ви ебам таа ѓупска среќа што ја имате :@
Сосиедад две стативи погодија, а тие па израмнија 92ра минута

DSCF3069.JPG

Не, не е можно ... 4 ливчиња по ред само на 1 !! У к*рац веќе :mad:

Варезе :гомце: со играч повеќе гол примат. Арно си знам италија 2 не ја чепкам ама слаба понуда и тоа е...

bi2oep.jpg

Да победеше Рад, ќе ја бранев Сосиедад и ќе бев секако добитен 30,000 !!

Ауу ова боли еј,ама и ти бе кај ѓи најде Рад,отепана екипа.

Се надевам дека ме послуша :) Tomasino
На ситно....колку да ја извадам уплатата на ливчето....
Иначе влегов во солиден зијан неделава,...доцна се играше утакмицата иначе ќе одев на полувреме да ја покријам,ама ги затворија сите кладилници.....
Кога немаш среќа џабе е,по сите параметри требаше да тепа Сосиедад вчера,ама и тие како мене немаа среќа оваа недела...:D
Од раце ми избегаа преку 13 илјади,за пичкино влакно.....кога ќе те натера ѓаволот да играш утакмици кои не си ги планирал ова се случува...:гомце:имав добитно ливче само за неделните утакмици,гледам Валенсија води 4-0,си викам мора овие Баскијците да добијат и добија:гомце:...ум за друг пат.....
Јебига комар е....некогаш фаќаш-речиси секогаш губиш...:D

Естудијантес ја чекав вчера 1 и Т1 2+ за 3400, 1:0 победи. Ја штитев, дупла шанса ставив 1000 на 1,85 коеф. и 300 ставив на точен резултат 1:0, 6 коеф. Да победеа 2:0 ќе земев 2100, сега само 500 денари чисти земав.

Ауу ова боли еј,ама и ти бе кај ѓи најде Рад,отепана екипа.
Врска немам друже, ливчето беше напишано колку да се прати. Тоа е, од каде среќа во мене.

Само Гасќе-Димитров + гејмови ме заеба за 1620. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom