Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Колшрајбер да умреш да ти ебам сестрата смрдлива!!!!!!!!!!!1

WERDER ?? Од 2-0 .. 2-2 и тоа во 85' и 90' :tapp:

данфермлин - ердри тотално непотребни бодови за гостите, неопходни за домаќините. Каде каде појака екипа се данфермлин ама мора да се изигра и за кладилниците нешто. Овој кикс ги води до релегација данфермлин. Да даде Господ ист ирлинг да го замените

Левандовски нога да искршиш гомно скапано,Т1 и се ти ебам !!!!!

untitled.JPG
:tapp:

Друго:
Чезена - Х
Специја - Х
со 500

Чезена - 0-2
Специја - 0-2
со 500

Па не е можно ова бе !!!
ПРОКЛЕТА да е таа 93та минута !!! :mad:

На еден тикет го имам Ливорно 2 си води 0:1 се игра продолжение и чекам да заврши и 93та минута го прима 1:1 :tapp: и КРАЈ ! :mad:

На друг тикет го имам Вердер 1, и тоа се думав меѓу Тим 1 2+ да го пишам или ГГ3+ и на крај го кладов 1 оти беше најголем коефициент :)
Убо си заводија одма 2:0 и си тераше цело време 2:0, 85 мин 2:1 напрај Хофенхаим и 90та 2:2 МЕСТАЧИ ЕДНИ, ШВАБИ УМРЕНИ, СЕ ПО НАЈМИЛО !!!

Тикет бр 1.
Тотенхем 1 @1.5
Астон 2ка и 3+ @4.6
Арсенал 2ка @ 1,45
И кој ѓавол ме натера Man city gg 3+

( уплата 1000)

Тикет бр 2.
Лас палмас 1&3+ @3.05
Бурсаспор 2&3+ @3.1
Арсенал 2 @1,45
И најтрагично... Dortmund Bayern гг 3+ @ 1.9

(Уплата 1000)

Али јбг... Излезе нешто плус од Гранада 1 , Аарау 2ка и Астон 2ка

Реал ја фаќам 7+, ја имав и Тулуз со Лил и од 56-та минута, резултатот остана ист, се до крај. За еден гол, ми избегаа 10.000.

Постојано за еден или два гола ми бегаат ваквите утакмици.
Умрени овие од Лил еј, многу умрени. Што промашија, баш гледав едно 10 минути, не можам да верувам.

а бе Белинѕона, бел ден да не видите... бркате прво место, и два пати дома не може да победите... Уште и два црвени добија кретените.... Никогаш да не бидете први...

ВБА-Виган 2 2:3
Тотенхем-Саутемптон 1 1:0
Дортмунд-Баерн ГГ 1:1
Киево-Каљари X 0:0
Тернана-Ливорно 2 1:1 крв да серат во 90та го примија:mad::mad::mad:
Аустриа В.-Риед 1 3:1
Стабаек-Брине ГГ 2:2
Алесунд-Розенборг ГГ 2:2
Дегерфорс-Варбергс ГГ 3:2
Грасхоперс-Сервет 1 2:0
Марсеј-Бастија 1 2:1

50 уплата, 17394 добивка

Код: 3556778071240-68638, во златна копачка

ооооооооооо Бремен се да ви ебам најмило ретардирано и неспособно и на вас и на тој морон од судија без очи што не свирна офсајд длабок цел метар во продолжение... да умрете сите до еден не трошите кислород па 11 ебани кола да се нема победа... да испаднете некако во втора лига таму каде што и припаѓате најсреќен ќе сум...

untitled.JPG
Ни на Велигден ме неќи среќата со коцката.
А Болтон, никогаш поќе да не влезите прва лига !

данфермлин - ердри тотално непотребни бодови за гостите, неопходни за домаќините. Каде каде појака екипа се данфермлин ама мора да се изигра и за кладилниците нешто. Овој кикс ги води до релегација данфермлин. Да даде Господ ист ирлинг да го замените
И мене исто таа заедно со Вест Хем, изиграв едно со 10 утакмици од оние од Спортлајф со поголеми коеф шо се...8/10 погодени, за 20 носеше 3000 :mad:

Вердаско + на гемови
уплата 100, добивка 2900
Вердаско бе мамицата да ти ја ебам, губиш од секакви пацери, денеска најде да тепаш во 2 сета, племето да ти го ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom