Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
LXnG.jpg
и гледајте баш утре сите ќе излезат и ќе паднам само на 1 ,незнам што ме натера да ги одиграм Нордсјилан,ми беше сомнителен коефициентот али си реков ај ке ги играм и нормално... ме бутнаа :facepalm: :tapp:

Леиксоес....дај боже никад да не влезат у прва лига...ццц....вчера златен ден, све искочи, ја морав оваа една од денеска да ја додадам :facepalm:

Палермо интер ми ја ставила место 1Х 1 :mad: :facepalm:
Едит:
На листот ја имав пишено 1Х двојна шанса а ми ја ставиле на тикетот 1.
(не сум го напишал читко мислењето затоа го изменив)

Па добро бе Господе, шо ти згрешив толку аман веќе аман, НЕ Е МОЖНО ОВА ДО ТОЛКУ СРЕЌА ДА СЕ НЕМАЛО ЕЈ!!! Холстебро-Колдинг, ЕХФ куп реванш. Колдинг се каде каде појак клуб, се борат и за титулата во Данска, играат со најмалку двојно послаб тим, ПРВАТА ДОМА ЈА ИЗИГРАЈА 26-26, и сега на гости сосема нормално солиден коеф за 2-ка 1.30....ВОДАТ!!! 15-11 првото полувреме....и на 15 сек до крај Холстебро по земениот тајм-аут, даваат гол и победуваат 27-26! :mad: Па поголем малер од мене за кладење ни имало ни ќе има....едно 5-6 пати на вакви сценарија паѓам, а влоговите се по 200-300 ден :tapp: (заедно со други утакмици ова врзано, не сингл секако...пример оваа ми беше со Челзи, Киелце и Милан)

Ви ебам се !!!!
неможевте уште еден гол да дадете еллеле бе ќе се убиам вчера само тотнем 1 сеа арсенал гги3+
Арсенал гг-3+
Малага 1
Шалке 1
Челси 1-1
Фиорентина -2

IMAG0142.jpg

Травник од тука ја видов некој ја имаше постирано :tapp:

2ptze9u.jpg

Паузирав мислам од средина на ноември до пред 2-3 недели и од тогаш секој ден кога ќе уплатам се по една, без разлика дали 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8..... по 1.3 до 3.5 коефициент на утакмица, ќе уплатам на тикет и џабе е....

Партизан вчера :tapp:, уште Пандурии и Бенфика ги имав од денеска
овој месец, април, аман, 9-10 пати по една само

Хјустон гомна скапани,Оклахома без Вестбрук како мали деца ги работат,ти ебам екипата скапана!!!
Фишер 103 години има 5 тројки им дава .
Браво Ибака играчиште:vozbud:

Оклахома бе , 13 поени предност имавте ....

А ја будала , тргам да уплаќам у Спортлифе и наместо Оклахомаја имав Бруклин супер тип, на ред пат сркшнувам без причина и улавам у Моцарт и ја ставам Оклахома 2јка наместо Бруклин 1 ... ако ми е кад сам глуп ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom