Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Нареден пат вакво ливче со една промашена на средина и уште 5-6 неодиграни стави го ливчето да ги препишеме останатите оти големи се шансите дека ќе испаднат :rolleyes:

Сакав денес да ги ставам сите што останаа на еден тикет. Ама касно станав ја пропуштив селтик и викам ај заеби. И пошто сите искочија сеа на крај се изнервирав и ги лупнав на 3000 ПСЖ и Бенфика. Бар 3000 сум ќар ако ништо друго.

Ја избегнав утакмицава, знаев дека може да играат за кладилници, едните се сигурни на средина на табелата другите веќе у втора бундес

Колку и да не му треба уткамицата сепак смешно е што изгубија дома од последните и преслабите Фрут..страм да му е што ја наместија

Мислам дека ја сум малерот на колото :( :( :( :(

321527_10151426473497776_159284797_n.jpg
Да ти се придружиме со татко ми:(
Kодот е 2563392121760-12290 во Златна Копачка. Не можам да го скенирам ливчето.

sam2175z.jpg

Си се заредив утакмици до 18 и на крај 16 влегоја, и тоа на тие шо бев посигурен тие ме паднаја :)

Не ми е криво што ме заеба Асколи, криво ми е што имам правило кога играм ризични утакмици, да не ставам двознаци....
И денес, кога се пишуваат типови на кафе, а не во мир и тишина, се прават вакви грешки... бидна....

20130423020555.jpg

Така ееее
Баерн - Барселона ја чекам ГГ3+ и наравно 4:0 да можеше и 1000:0 ќе завршеше само за да ме падни !!!

Па онај Бартра да му ја ебам сестрата во пичката, таков слепец немам видено, туку се врти како некоја лазарка ! Имаше 2 одлични шанси, барем 1 да погодеше...
И онај Виланова е ТРКАЛО, ТРУПЕЦ, ГЛУПАК !
Го пушта Санчез пред Виља :eek:
Абе кадеее не играте со Миравци !!!
Го кладе после во 85та поарно ич да не влезеше !

Така ееее
Баерн - Барселона ја чекам ГГ3+ и наравно 4:0 да можеше и 1000:0 ќе завршеше само за да ме падни !!!

Па онај Бартра да му ја ебам сестрата во пичката, таков слепец немам видено, туку се врти како некоја лазарка ! Имаше 2 одлични шанси, барем 1 да погодеше...
И онај Виланова е ТРКАЛО, ТРУПЕЦ, ГЛУПАК !
Го пушта Санчез пред Виља :eek:
Абе кадеее не играте со Миравци !!!
Го кладе после во 85та поарно ич да не влезеше !
Златен кец 2.45 коеф.... :)

Шефилд Јунајтед 2 пат по ред кога ги ставам на лифче ме заебуват. Можеа некни да примат гол у 90та за да ме заебат (2-3 гола ја чекав) а денеска неможеа ниту 1 ебан гол да дадат, а не се ни којзнае колку сигурни за плеј оф. А добра работа ќе им завршеше тој бод

Имам чувство дека ке ми биде криво за ливчето утре....

20130424014834.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom