Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Милан - Наполи X 3.30 коеф
Билбао - Реал 2-2 2.10 коеф
Лион - Туклуз 1 1.90 коеф
Аугсбург - Франкфурт 2 3.00 коеф

уплата 100 добивка 4000

Франкфурт шиткачи !!!!!

Иначе, како шлаг на торта, и Лион не успеа да го победи Олимпик... што све фати Мандана, ММЕ...

Одамна не сум имал ваков катастрофален викенд,,,

Вардар ракомет за 5К....за да го завршам како треба колото....,аман бе аман...:mad: до кога бе нерешено ќе завршуваат,па пичка му матер ова е трет ракомет за една недела шо ми паѓа ливче а ми завршува нерешено.....:pos:
Вчера ХСВ нерешено со Фленсбург,прошлата недела Србија....не е можно ова....
На вакво коло да сум ќар само 100(сто)денари,браво бе браво....:tapp:,толку среќа да се немало да му ебам мајката....
Добив 2400 денари,уплатив 2300...:drk:
Ги убија кладилниците викендов....цели страници со листи на добитни ливчиња,кој 20,кој 30 К.....ги изгазија...тој шо не фати викендов не знам шо да речам....нека не игра подобро в кладилница....
Ова беше поклон од кладилниците....ова беше викенд за земање добри пари ...
Само за мене не важи ова правилото......упм....
Вакво коло тешко дека ќе има до крај на сезона.....

Ај тука ќе се пожалиме со vidooq оти ни ги избришаја мислењата во другата тема.

untitled.JPG

Како бе е могуче 3 и пол месеца се по една да ме бута на тикет ?!?!?! Не е хумано бре !!!
ГГ на Реал ... секое коло примат гол , одат во баскија кај шо ги мразат до коска , си дават 3 гола , а играчите на Билбао последните 15 мин си ги стојат на терен ....

Не е можно воа ...

Алкмар-Утрехт ГГ за 8000 со 50 уплата
Прва ми беше на ливче а сега приметив дека само таа ме заебала. Утрехт до 35 минута добија 2 црвени и тогаш знаев дека нема шанси да ја фатам ама ме мрзеше да одам да пуштам друго ливче. Тоа е тоа, повеќе среќа друг ден.

Па брат, да следиш фудбал (а следиш ...) ќе знаеш дека нема кој да даде гол од Интер:pos::pos::pos:
Мислев дека Роки ќе ја искористи целата ситуација со повреди и ќе го оправда трансферот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom