Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Дијамантидис,раката да ти се исуши,од 10 метра тројка закуца,да ти ебам мајмунот.....се да ви ебам,банкротирани едни....
Ме затера малер во последно време,неделата Србија (ракомет)нерешено ми завршува.во понеделникот Јунајтед губат дома,ја чекам дупла шанса,и вчера Барса кошарката...не е за голема сума,ама начинот на кој ме паѓаат утакмиците не ме радува...:D
Исти случај си како мене? Кажи, зар немаш чувство дека се шо ќе изиграш мора така да се исподеси и да заврши контра? Кажи: :D И нормално ко ќе влезиш во серија од такви заебанци, после за се ти е страв да пишиш...:pos:

Ех море Јувентус, да не можело да се дојде до шанса за гол, а па камо ли да се реализира истата....

Исти случај си како мене? Кажи, зар немаш чувство дека се шо ќе изиграш мора така да се исподеси и да заврши контра? Кажи: :D И нормално ко ќе влезиш во серија од такви заебанци, после за се ти е страв да пишиш...:pos:
Не е работата за страв,ако имаш страв дека ќе изгубиш пари не влегувај в кладилница.....
Секогаш треба да си спремен да ги прежалиш парите шо ги уплаќаш.....
А дека ако те затера малер е страшна работа,тогаш џабе ти е се...и најсигурните мечеви можат да заминат у курац....
Ова го имам заприметено милион пати,сум чекал мал милион ливчиња во овие 15 години играјќи в кладилница,многу пати ми се случиле неверојатни работи,неверојатни пресврти,и заминале парите у курац...
Некогаш сум имал и среќа....
Се е релативно со кладилницата......
Лошото е шо ние мислиме дека само со анализа на утакмиците сме свршиле работа,демек мора да тепаат...па ако не тепаат се фрлаат илјада клетви.....
И на крај главната поента е...нема ништо сигурно во комарот..а богами и лесни пари,така да не треба многу нервози и кукања....

Ех море Јувентус, да не можело да се дојде до шанса за гол, а па камо ли да се реализира истата....

Ја имав лајф уплатено јас да дадат гол..штета...
Добро е не сум единствен :D

Ќе те посере со гол на Бенфика во последна минута, колку да паднеш само на една (Барселона). Браво.

2 nedeli livceto bese vo igra.Duri brojkite pocnaa da se brisat :-) i poslednata me nadena.Totenhem prolaz za 10,450..

Profitot ke bese 1000-1500den,sto ne ni vredi da se pomisli na takvo nesto. :-)
Епа подобро ќе ти беше отколку сега :) а пеналите пред да почнат беше 1.90 во живо за Базел да оди понатаму си можел тогаш да играш, јас фатив некој денар така :)

Ах бе Розенборг бе пичка му мајчина... се женско да ви начукам племето гнасно да си ебете...

Ех звездо звездо ... претходното коло 2&2-3 г ја имав 0-1 едвај во 92 дадоја гол , сега 2-4 гола ја чекаш 2-1 прво 4-1 до 60 минута ти ебам фудбалот да ти ебам уште рода - венло 3+ ќе ја чекав 0-2 е полувреме 90% влезена е таа .

Ливерпул, втора недела по ред... по 20 удари во гол, а гол давање, амин... а и тој голманот на Ридинг, да му ебам сестрата...

Леванте... каква екипа се овие бе, им посакувам наредна година, брзо и безболно испаѓање.

Витесе бе алооооо, автобусот да ви се преврти на враќање пичка ли ви материна!
7 победи по ред имаа, од кога ме заебаа дома со Виљем 2 кога примија во 93-та!
Од сега треба да ми плаќаат нивните противници за да ќаруваат по некој бод!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom