Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
img002.jpg
Да си ги изиграл пресврти 4/5 голема пара ќе си фател :pos:

Нордислјанд ебате ќутуците, со Јувентус еден гол примате, од овие два примате.....
Морам уште еднаш....
Норидсхбсксацдјнакј колку сте глупи вие бе алоооо....па и оноа голманон на Рандерс, комотно може да земе награда за најдобар голман на годината. Шо се испофати и Касиљас може да му завиди.

Еве го и Јунајтед, првпат го ставам на тикет 2-2, и 1-0 на полувреме. Како ми појде по сексов денеска и од фергусон бабата да му ја плеснам!

е да сум ама ај нека ти текне :D
Па јас напрајв едно такво 2/6 на 20 ден. Минимална иди 1800 :D Ама барав претежно фаворити. Пример Арсенал, Манчестер, Барса, Трабзонспор, Ајакс и Базел..Еве го Манчестер губи на полувреме :D

Може вака да се игра секој викенд и тоа 2/8 на 56 ден, минимална ќе ти биде 1800 . Не знаеш кога ќе те погоди среќата, често токму фаворитите знаат така да изиграат.

Јунајтед како игра, нека биде среќен ако заврши X на крај ...

Бре бре шо ќе беше тоа бе, денеска Англија 2 сето ГГ, ГГ3+ како спротивно да играат со Холандија 2. Штета што моите ГГ2 утакмици не ги бирав оттаму :tapp: 6 имаше такви.

Па јас напрајв едно такво 2/6 на 20 ден. Минимална иди 1800 :D Ама барав претежно фаворити. Пример Арсенал, Манчестер, Барса, Трабзонспор, Ајакс и Базел..Еве го Манчестер губи на полувреме :D

Може вака да се игра секој викенд и тоа 2/8 на 56 ден, минимална ќе ти биде 1800 . Не знаеш кога ќе те погоди среќата, често токму фаворитите знаат така да изиграат.
тууу замисли да си ги одбрал мојве утакмици хаха

малага мамата у пичка да ви ја ебам никад ништо да не освоите пичка ви матер неспособна све да ви ебам:mad: Со кој памет ја ставив оваа ретардирана екипа и што е најтрагично 1x ja имав УМРЕТЕ МАМУ ВИ ЕБАМ

Варегем со играч појче:facepalm:,све да ви ебем ја,ми зедовте 3000 од џеб:mad:

Фала ти Артета што ми скрати 100 евра (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom