Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ебаниве Штудгарт кога ги ставам да тепаат губат и тоа по дома, а сега у гости водат и тоа баш кога ги ставив да изгубат :tapp:
--- надополнето: 21 октомври 2012 во 18:11 ---
Еве, примија гол и офсајд!!!

Хелсинборг,уште таа ја чекав у фикс да ми ја даде за 30 илјади и во 90+ примаат гол за 1-1 :eek::mad::(:sick:

се да им ебам,им изнапцув се од мајка,жена,швалерка до бејбиситерка,не е можно...

еве го и Лион тепаше, значи и на мене и на брат ми само Арсенал не заеба на различни ливчиња...цццц

Kakov gaden vikend!!Odamna vakov ne sum imal.....Vcera singapurcite 2+ pp tie 0:1...posle Leverkuzen,pa Swindon,pa Arsenal 2+pp...Za na kraj deneska Elfsborg da me dokrajcat...

До кога вака?
Секој ден имам по еден ваков тикет :(

4WZ36.jpg

Па добро бе Хајдук како можевте да дозволите дома да изгубите од некоја скапана Истра, абе да ви остаам мртов коњ и него нема да до тепате да ви ебам се женско што имате у гз, никад да не тепате утакмица племе ви ебам смрдено:mad:

Кога не иде не иде...
Ова од вчера.. Ни на крја памет дека ќе паднат толку голови..
1.jpg

А Тука на ова ќе ги играм на головои ниакко да паднат повеќе голови.. пред некое коло ги играв со Еспањол гг33+ само таа ја чекав последна 0-1 заврши сеа пак исто 0-1 заврши во 90та дадоа гол..
2.jpg

2u9s80m.jpg

Швабите глупави на двознак :@:@ Место Ливерпул ги ставив нив е се заебав ..

2j2z29w.jpg

Овие пак примат гол во 93-та минута .. да си пукнеш од нервоза :@:@

А БЕ НЕКА ИДЕ СВЕ У КУРАЦ МЕ ФАТИЛА НЕКОЈА СЕРИЈА СЕ ПО 1 МЕ ЗАЕБУВА.
ДЕНЕСКА МИНХЕН :@

Галата - дрветини белосветски .
Па овој па Фелипе Мело главен играч изиграва , пенал ќе шутирал , талентираниот.:tapp:

Галата - дрветини белосветски .
Па овој па Фелипе Мело главен играч изиграва , пенал ќе шутирал , талентираниот.:tapp:

Како ја игравте таа да тепа Галата бе, коа се поголеми дрва од Милан!? :D

DSC00094.jpg

А се двоумев дали Челзи 2,3+ или Валенсија... :tapp:

И на уште едно ме заеба Челзи...

Бате - Валенсија 2
Стивенеџ - Порсмут 1
Лестер - Бритон 1
Шахтар - Челзи 2

:place:

Јуве мамицата да ви ја изнаебам скапаници тешки...па се тепате италијанско овие да не можете лелееееее крв да серете аааааааааа:mad::mad::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom