Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ај и тука да си поплачам.....
На едно Австрија Виена, на друго Хул!
Фала ви многу, децата контра да ви одат ебате грдите

Хамбрургер Т1 1-0 од 20 мин за 8000
Шефилд 1 1-1 во 80 мин им израмнија за 3000
АБЕ МАМИЦАТА В ДУП

Само ПСЖ гомната, пичка им матер од 30та 2-0 не знаат да дадат уште еден гол.. Уште 32124142 милиони да потрошат и титула да не видат!

Јас повеќе ракомет во живот не играм. Абе Анаитасуна - Ла Риоја некој слепци играм. Ја изиграв h1 +3.5 за домаќините и ја гледам при крајов да намалат на 3 разлика, еден таму го промаши цел гол пенал. Таман си реков ево го дават свирит крај, тој го промаши, па потоа примија уште еден и дадоа на крај, за да ми идет да си каснам буквално од куров, бидејќи заврши 23-27, мајката в пичка да им наебам.

Играв само утакмици ГГ од англија 2-3 лига. И само бредфор - порт вајл ме заеба.. а 0-1 беше од 37ма мин :/

Јунајтед 1х на едно ливче за ,на друго ливче милан,мизерии:facepalm:

Базел, мамицата неписмена, беа и останаа најместачка екипа на светот.

Волфсбург,пред да ги ставам ливче си мислам може ли Маинц гол да даде,оно излезе Волфсбург мизерниве неможат да дадат,ме бутаат само они,ги чекав ГГ3+ :facepalm:

Монако да ви ги ебам жените на сите.. све да ви ебам... како бе можете од нив да изгубите бе и тоа дома.. Еј коа ќе те бутне утакмица со најмал коефиценит.. па коа ќе ми текне дека ја тргнав ПСВ 3+ за да ја стаам оваа Т1 2+!!!!!
--- надополнето: 30 септември 2012 во 19:56 ---
Монако да ви ги ебам жените на сите.. све да ви ебам... како бе можете од нив да изгубите бе и тоа дома.. Еј коа ќе те бутне утакмица со најмал коефиценит.. па коа ќе ми текне дека ја тргнав ПСВ 3+ за да ја стаам оваа Т1 2+!!!!!

Си го повлекувам зборот 2-2 :D Ѕверови!!!! :vozbud: Ајде уште Еспањол - А. Мадрид ГГ3+

Панатинаикос мајката да ви ебам...прекрасно ливче со Сити, Ливерпул, Милан, Нордсјеланд, Киелце, Штутгарт сo 50 и кусур коеф пропадна така...ќе ја чекав само Интер 1Х...па на кое ниво спаднаја 5 кола да немаат победа...и дома играја...а бе у курац нека одат...:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom