Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Панатинаикос мајката да ви ебам...прекрасно ливче со Сити, Ливерпул, Милан, Нордсјеланд, Киелце, Штутгарт сo 50 и кусур коеф пропадна така...ќе ја чекав само Интер 1Х...па на кое ниво спаднаја 5 кола да немаат победа...и дома играја...а бе у курац нека одат...:mad:

А зашто играш грци на тикет? Коа тие никад не се зане како ќе испаднат..Од толкав избор ти баш за таа се фати ?

А зашто играш грци на тикет? Коа тие никад не се зане како ќе испаднат..Од толкав избор ти баш за таа се фати ?
Па ми изгледаше како добар избор...уствари цел тикет на тој начин го играв...Сити немаја победа гости, Ливерпул воопшто, Штутгарт исто...Киелце се прејаки за Силкеборг, хен. -5.5 беше поклон...Милан Х2...Нодсјеланд исто 3-4 кола немаа победа а шампиони се...ја имав и Динамо ама ја чкртнав дека дерби...али секако ПАО ќе ги играв...:facepalm:

Untitled.jpg
1-1(y)
6-1:mad:
2-2(y)
0-2(y)
2-1(y)
0-4(y)
1-1(y)

А ова ми е од вчера
23.jpg

А сеа на уште едно ја чекам еспањон - а.мадрид гг3+ и тоа ако не влезе.. поголем баксуз од мене нема

Inter - Fiorentina 1X @ 1.25
Real M. - Deportivo 1 @ 1.15
Lion - Bordo Повеќе посед на топка 1 @ 1.25
Plzen - Slovacko 1 @ 1.25 :mad:

Lion 1
Monaco 3+
lazio 3+
osasuna 2>1
Real 5+

Napoli 2

И ДА ТИ ЕБАМ ЛИОН

Заборавив јас да се пожалам тука за Порто.

ПОРТО РЕТАРДИРАНИ ЕДНИ. Водите 1-0 до 77 мин против екипа што нема дадено гол сезонава и за 5 мин примате 2 гола ! Па уште и гол дадоа во 90 за нерешено.
Па што не го дадовте порано ви ебам ретардираните
Претпоставував дека нешто ќе заебат откако ги уплатив али гледам 0-1 водат викам добро е и... MME ! :@

:tapp: ja najdov vo FB!

429220_10152161141985154_1606542617_n.jpg

Коа несака неска.. Да знаев дека нема да игра Фалкао немаше да ја стаам оваа..
4556.jpg
0-1
2-1
2-2
2-1
0-1

Лепченко мајката в'дуп да ти ја ебам цел меч игра добро и на свој сервис за меч го губи својот гем .. а <20.5 ја имам ..та курвата Иванович сега најде да се разигра да и ебам племето нејзино... не ми е за парите што ги дадов треба да одам пак да пишам ливче .. арно си реков пред 3-4 месеци курви на ливче не пишам повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom