Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Мразам коа не се слушам сам !!!!!!!!!!
Играат Милан-Барса ЛШ, му викам на цимерот ќе има многу голови и Барса ќе тепа. Ќе ја пробам 2-2&4+. Не ја пробав, 16 коефициент беше. Наполи-Челзи исто не ја пробав, а пак му реков. И денес исто Тотенхем-Јунајтед истиот тип, истото ми се случува. Од сеа шо ќе ми падне на памет и 50 квота нека има ставам па шо сака нека е !

Си ја врзав Манчестер со Панатинаикос, Болоња и Фиорентина и нормално паднав на бедните Грци.
Еее и мене колку пати тоа ми се има случено. Ги гледам во билтен, оваа вака ќе биди, оваа така...а на ливче сосема други играм, демек “посигурни“ и после ваков сум :eek:

Dinamo kiev 1
Ajntraht 1
Mancester 2
Slask x2
Leksoies 1
PSZ 1
Mlada boleslav 1
Almerija 1:mad::mad::mad:

56 koeficient mi zaebaa se da im ebam, se gazat sea najdoja da zagubat i toa doma!!!
Треба да жалиш брат, Алмерија беше пет пати подобар противник.
Овие еднаш шутнаа, два гола дадоа :D
Алмерија напаѓаше цело време, гаѓаа стативи, промашуваа зицери...
На крај примија гол од 60 метри за 2-0 :нинџ:

GG Arsenal - Milan за 6000 денари !

- да ти ибам ел шарави ( ел РЕТАРДИ ) , што промаши сам пред голманот во 45та , шутирајќи 5 метра од рамките на голот.

- да ти ибам златан ибра коњович , што промаши празен гол кога му ја подари шчежни топката, он трчаше од 30 метра на прва да шутне . коњ еден , во сабота можеше 3 гола да дадеш за 15 минути!

- да ти ибам ночерино (НОКШИРИНО) , што му ја додаде на шчежни од 4 метра . место да погоди празниот гол пред него , он место право да ја шутне , ја шутна кон голманот кој стоеше далеку на другата статива. вц шоља , толку е мозокот.

- да ти ибам глупиот арсенал , кога бркаш разлика во реванш , се оди на крај на мечот на се или ништо , и одбрана и голман во напад , а не да чуваш 3-0 , глупи дечишта смотани . среќни беа на крај , тепаа 3-0 , ку* ги боли , штодека отпаднаа.

Arsenal - Milan 1-1 & 3+
Bristol City - Leicester 2
Middlesbrough - Barnsley X-1
Benfica - Zenit 1
За 4 илјадарки...

Орландо :tapp:
Се да ви ебам :mad::mad::mad:
Дали е можно од Шарлот да изгубат o_O

Шо ќе беше ова малер во мене
Ги имав пишано Лига на Шампиони кој оди понатаму уште пред 20 дена, сите ги фатив и ја чекам Лион последна (за да одат понатаму) 2 недели ја чекав и денес ме падна :mad::mad::tapp:
Шо ќе беше ова незнам o_O

Јувентус троловите, Х у 2, убаво почна болоња им даде гол се надевав ќе израмнат ама од трите најдолгото. Нека им е, ме оставија без пари а они ќе останат без титула. Па и у Ц1/А нека ги вратат!

Charlotte - utah (-7.5) 1 1.90 93:99 (y)
Philadelphia - Boston T1 +91.5 1.90 103:71(y)
Washington - Lakers T2 +101.5 106:101

за 1020 , добивка 7000 денари.

прво полувреме дадоа 63 поени ... беше 104-101 и 10 секунди за напад , и нормално господинот брајант шутираше за 3јка и промаши .

тежак е овај живот , ал да се живи - МОРА !

Јунајтед за 6400..:facepalm:
Билбао слепците не можат во Примера три гола да дадат со Рајо,сега го газат Јунајтед среде Олд Трафорд...немој не ме радуј....:pos:
Си играше курот Јунајтед,се гледа дека не се замараат многу во ЛЕ,и од дрвата Ајакс изгубија дома,ете ги и сеа...
И самиот капитен Евра изјави дека понижување му било неговиот тим да игра во ЛЕ...:D
Билбао да те прегази на домашен терен...:pos:
Да не беше Дегеа ќе беше 2-6 резултатот....
Да е малерот поголем ги имам на друго ливче дека ќе одат понатаму:pos:1.25 коеф..врзани ми се со Бенфика....
Барем нерешено да беше,или да изгубеа 0-1,вака примаат 3 гола од просечна екипа во Примера,замина и тоа ливче в канта упм:facepalm:
Имав замисла да си одам само со Бенфика на сингл,ама бев зијан ептен мноооогу,па да се испичкав...
Да те затера малер е страшна работа,има ли крај на серијаваааа?:mad:

Среда фатив едно 4200. На друго Барса ракомет со некои Логронес ме зафркава со хендикеп за 2800. Вчера добро го одбегнав Јунајтед, ама изиграв Барса кошарка со хендикеп и на полувреме и на крај. Дрвото Наваро 1/6 за 2. 0/6 за 3 имаше и нормално Барса изгуби дома.

Денес убаво си ги врзав Спарта Прага 2-2, Рода,Наполи и Гројтер 1 и се мислев шо да ставам и си викам Штутгарт 2+ ќе ја ставам 1,25 имаше.....0-0 конечен......:tapp: ............... За 3300.

Штутград први ме заебаа и ми уништија ливче за 53800 :tapp::mad:

Ах бе Монако , цел ден викам 1 ке се спашаваат, и на крај ГЛУП X ја ставив. Висла Краков X ја ловам ,Наполи 1 Интер 2 . Арам да им е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom