Едното овие,на другото..посигурното Барселона,што ми требаше да ги пишам....убаво порано 3+ или 2+пп,јас 2ка овојпат..ццц.атлетико да ми ги бричи јајцава
Ме уништија шпанците..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едното овие,на другото..посигурното Барселона,што ми требаше да ги пишам....убаво порано 3+ или 2+пп,јас 2ка овојпат..ццц.атлетико да ми ги бричи јајцава
И јас ги чекав последни на ливче,за 12 000....Копер ракомет ми беше денес на секое ливче , и сингл го имав. од 22-19 водство , завршија 22-22 , иако последните 2 минути ги играа со играч повеќе , а во последната секунда погодија стативаарно ќе беше последниве 3 дена да ги преспијам .
Јас си ја имав х2 типувано и таман си викам конечно среќа да ме послужи, и Барселона ме поеба за 7 200.И јас ги чекав последни на ливче,за 12 000....
Сами се криви,водат 3 разлика на помалку од 5 минути до крај,и како слепци некои им ги подаруваа топките на играчите на Металург.....
Посебно онај трупот Кривокапиќ....
Инаку за утакмицата,во Словенија паднал коефициентот на 1.3,толку голема била уплатата на Копер....
А и во нашите кладилници беше стопирана за сингл....
Абе Балканци,врти сучи сите се исти....послаба утакмица не сум гледал одамна....![]()