Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
атлетико да ми ги бричи јајцава
Едното овие,на другото..посигурното Барселона,што ми требаше да ги пишам....убаво порано 3+ или 2+пп,јас 2ка овојпат..ццц.
Ме уништија шпанците..

Гвардиола да ти се исушат јајцата . Цеск , Иниеста и Чави на клупа :tapp:
И таа коса што ја имаш да ти падне гад еден гадосан

Уплаќам 1500 на Селтик , Баерн , Бенфика И Барса и гнасиве ме уништија

AЗ Алкмар 3+ 1,25 коефициент го стаив колку да крене добивка и дрвата 2-0 до 60та минута и така заврши. А пред 3 дена 0-6 во купот победија. :tapp: За 6700

Копер ракомет ми беше денес на секое ливче , и сингл го имав. од 22-19 водство , завршија 22-22 , иако последните 2 минути ги играа со играч повеќе , а во последната секунда погодија статива :tapp: арно ќе беше последниве 3 дена да ги преспијам .

Копер ракомет ми беше денес на секое ливче , и сингл го имав. од 22-19 водство , завршија 22-22 , иако последните 2 минути ги играа со играч повеќе , а во последната секунда погодија статива :tapp: арно ќе беше последниве 3 дена да ги преспијам .
И јас ги чекав последни на ливче,за 12 000....:eek:
Сами се криви,водат 3 разлика на помалку од 5 минути до крај,и како слепци некои им ги подаруваа топките на играчите на Металург.....
Посебно онај трупот Кривокапиќ....:tapp:
Инаку за утакмицата,во Словенија паднал коефициентот на 1.3,толку голема била уплатата на Копер....
А и во нашите кладилници беше стопирана за сингл....
Абе Балканци,врти сучи сите се исти....послаба утакмица не сум гледал одамна....:tapp:

И јас ги чекав последни на ливче,за 12 000....:eek:
Сами се криви,водат 3 разлика на помалку од 5 минути до крај,и како слепци некои им ги подаруваа топките на играчите на Металург.....
Посебно онај трупот Кривокапиќ....:tapp:
Инаку за утакмицата,во Словенија паднал коефициентот на 1.3,толку голема била уплатата на Копер....
А и во нашите кладилници беше стопирана за сингл....
Абе Балканци,врти сучи сите се исти....послаба утакмица не сум гледал одамна....:tapp:
Јас си ја имав х2 типувано и таман си викам конечно среќа да ме послужи, и Барселона ме поеба за 7 200.
Ај денес повеѓе среѓа.

Алмерија 2
Малага 1
Самсунспор 1
Лил ГГ3+
Шити 2+ пп :mad::mad::mad:

Сто евра ми ги лапнаа бе мајката арапска да ви ја изнаебам!!!!!!!

Кил го имав 34,5+ да даде, они со последните дома 31 само.:tapp: Уште Реал 4+ и Порто 3+ за 9900 ќе ги чекав.

Аууу каков fucked up викенд...:notworthy:
По вчерашното фијаско со Копер,денес исто :гомце: со кој друг ако не Интер:facepalm:(со доста солена уплата)..
Ги барав најсигурните денешни утакмици и ги "најдов":eek:
Се мислев добро пред да ги пишам,некако ми беа ептен сомнителни,ама како мува на :гомце:се залепив...будала...
Вчера ја избегнав Барса,ама денес немаше кај да се бега..
Така и ми треба кога играм пичкарски,не ја пишам Јунајтед фикс,одам само на дупла шанса и форсирам некоја банана екипа како Копер:tapp:,за Интер не вреди да коментирам,од Новара да изгубиш дома,од Новара:ROFLMAO:
Цела среќа во несреќа во овај луд викенд за мене беше последното ливче шо влезе:cuc:...
Кои нерви заминаа денес со Фуше Берлин ракометот,и со Лејкерс,...готово на два пати го прежалив ливчето,малку среќа,редно беше да вратат нешто....
По конечната пресметка,сума сумарум излегов во плус 1000 денари(последното ливче целосно ме врати во живот):D ........две добитни ливчиња,и 2 паднати(паднатите носеа вкупна сума од 26 бона):eek: ....

Minatoto kolo Okser me cinese 210 evra, sega glup pak go pisav i slepcite so igrac poveke od 20'min primija gol vo 90+2 :@ za 2 evra nosese 84 :@@

A denes go izbegnav PSG ja staviv UNAP Pumas .... klosarite izgubija doma 0-2 :@ za 2 evra nosese 115 :@
Golem maler me bie ...:mad:

Дрогба ДА ПУШИШ МАГАРЕШКИ КУР , со тоа бурлата голема...... глупак идиот кретен вол скапан .... Цел гол како бе ? Баба ќе погоди гол од пенал бе аллоооооо Нигер глуп

Незнам како може толкав баксуз да сум у пм.
ПСЖ кретени , само они ме зезнаа ... нека се сликаат , една Ница да не можат да тепаат , камења !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom