Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Види ги бе овие Фењорд шо праат, пенал го дават и после одма црвен за истиот и сега 1-1... :mad:

шубај излегоа денес.....требаше можеби да се очекува дека некој треба да киксне вечерва - мАрСеЈ

Добро бе упм веќе!!! Изгледа не можи веќе да се фати нормално ливче со 50 коеф. Пиши ја 1Х, двојка излегува и то 0:3!!! Пиши ја ГГ3+, едниве обавезно добиваат црвен и нормално не можат да даат гол. Пиши нешто похрабро со 2, 2.5, 3 коеф. пак ништо. И додека гледам билтен покрај обраните обавезно забележувам уште по 2-3 утакмици кои не ги ставам на ливче онака само ги типувам. Абе тие влегуваат овие од ливчето НЕ! Шо баксуз ќе бев да му се невиди!!! Дај кажете нешто за утре?

Вчера Интер (два пати да те заебит тимот твој), а денес на едно Фењорд (88мин примија гол), а на друго Милонариос (2-2 со црвен гостите па после и губат). Малер... Затоа утре(денес) ќе им фатам 30 000ден... :D

Аууу најголем плачко станав неделава. Значи:

1. Локерен Гент - гг пп
2. Кајзер Менхенгладбах 2
3. Дижон Ниса 1
4.Јувентус Катанија х-1
5.МК Донс Олдам 1
6. Сандерленд Арсенал 2 :mad:

За 100 денари 43,000 носеше...

Венгер да даде господ срце да те удри и љубовницата јас да ти ја ебам!!! УМРИ!!!

тотенхем , да ви ибам инкубаторските кокошки !!!!!!!!!!!!!

0-0 со Сарамзалино играа.

п.с ООО , ПАРКЕР , ти дебел квалитету англиски , да ти го ибам стомакот виснат . по една збрка саха гол дава , ама ДЕБЕЛИОВ стоеше на гол линија , и од што е ДЕБЕЛ , го удри топката , па влезе во гол и офсајд дигнаа . Оффф , бишко една што K** бараш на гол линија , СЛОН еден стар англиски ?! Што не беше внатре во голот , да ти се плукнам во фризиурата залижана. Отиде добивка од 7000 . :mad:

И мене ова ме собори, да ти се сневиди во кокошките, толку пари потрошени не можат Стивениџ да го поминат, еј, Стивениџ, локален лондонски тим :facepalm: Па и уште па кога видов дека оној Арон shit Theo Walcott Ленон влага демек да спасува ситуација :tapp:

И мене ова ме собори, да ти се сневиди во кокошките, толку пари потрошени не можат Стивениџ да го поминат, еј, Стивениџ, локален лондонски тим :facepalm: Па и уште па кога видов дека оној Арон shit Theo Walcott Ленон влага демек да спасува ситуација :tapp:
Не сум знаел и ти дека играш спортска :)

Не сум знаел и ти дека играш спортска :)

Па не често, еднаш во два месеца дали и еве ќе се погодат некои ко кокошкиве да ти уништат доживљај :D

Аз Алкмар и слабо не ја наместија денеска утакмицата :)

ПСВ изгубија од Гронинген,па затоа и Аз мораше да се опари,батали титула,побитни се парите.

Морониииииии да цркнете !
Не ја играв двојка,ја играв ТМ2 2+,ама кога видов дека уште на почеток се со црвен,башка во Холандија на велико се играле на висок пораз на Аз,се ми стана јасно :facepalm:

Вчера Баерн за 12 илјади,денеска Аз за 17 илјади.
Џабе,не помагаат ни свеќи ни чорапи ни еден тон зејтин во црква :icon_mrgr:

Катастрофа ден !
Уште Бешикташ ако не ја сврти, свршив работа :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom