Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Леверкузен све да им ебам у пичка само тие ме поебаа.. мамицата дома губат

Лузерпул !!!! :mad::mad::mad:
Па се по список да ви ебам !!! :mad:
Поглуп тим немам видено :mad:

Овие Валенсија па стварно мизерија биле бе. Не сум видел тим со онолку промашувања, преслаба завршница на акциите, па и капак на се цело време си подаваа пред 16 - ник нивни и на крај по таква грешка примија гол. :tapp:

Повторно мизерија викенд за мене. Вчера тргнувам в кладилница решен да ставам 500денари на Реал Мадрид 2 - 2 & 3+ @ 2.90коеф., арно ама не знам што ме натера кога седнав да пишам со Реал ги додадов и Ливерпул, Интер и Порто, и ме паѓа Ливерпул за 4800.

Денес ме паѓа Валенсија, 1 - 1 изигра со Билбао, после еден куп неискористени шанси. Ќе ја чекав уште Лил - Лион 3+, 1 - 1 е на полувреме.

Го проколнувам тој ден кога прв пат влегов в кладилница! :mad:

Атлетико Мадрид - Мајорка, за 2350. :tapp:
Кутрите Атлетико, кој ги излажа да го купат пропалицата Диего.... а и оние Мајорка, шпанскиот Стоук, аир да не видат. Со душа го чекам денот кога ќе примат 5+ комада од Барса/Реал.

На едно ливче Ајакс за 2100.
На друго Челзи за 3300 и у систем за 2000 или 6000-7000 зависи Фламенго ГГ3+ ако влезе!!!
На последното за 1200 го чекам Виљареал,0-1 губат ако и ова не излезе ...

Фенербахче :tapp:
Ахх бе мамата нивна турска.... 1000 пати имам речено турци не клавам и пак налетав на нив...

Фенербахче :tapp:
Ахх бе мамата нивна турска.... 1000 пати имам речено турци не клавам и пак налетав на нив...

Другар турците ни самите тие не можат да се погодат а не ние да исправаме криви дрини..па поместачко првенство од Турското и Германското не постои!

Другар турците ни самите тие не можат да се погодат а не ние да исправаме криви дрини..па поместачко првенство од Турското и Германското не постои!
Германското не е местено.Барем не Бундес лигата,тие 2 и 3 лиги нз.
Италијанското е исто местено (по мое мислење)
3-0
3-4

Челзи бреееее.......
Преретко играм спортска (2-3 пати во година) и ептен ми е криво кога ќе утнам за една утакмица :mad:
Ги фатив, Лил 1, ПСЖ 1, Атлетико 1Х, Осасуна 1, Хановер 1Х, Брага 1, Лацио Х2 и Челзи ме сјеба :(

Германското не е местено.Барем не Бундес лигата,тие 2 и 3 лиги нз.
Италијанското е исто местено (по мое мислење)
3-0
3-4

:tapp:...добро мисли си така..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom