Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Браво бе Арсенал, до сеа немаше победено, денеска најдеа да победат. :tapp:

Ливорно идиоти!!! Уште еднаш не играм од пониските лиги од Италија и Англија. Кај се истрчав порано за нив да ги фанам и одма ме кутнаа!!!!

Ах бе цела лига Англија скоро влегоа ГГ3+ само Виган не дадоа гол и ова им е 6 пораз во серија ако не се лажам :(

Клуб Бриж! :tapp:

До 70та минута водат 4 - 2, на крај губат 4 - 5. Ебати тимот, вакви пресврти во општинска нема.

На друго Евертон - Манчестер 3+. Кои тешки малери ме пратат во последно време ццц ..:tapp:

крв му ебам на полљаците абе од сите се вотнав во нив арно хитлер ги сотри како не ги дотолчи да не постоеја за 3800 пуста висла 1,35 к ме еба се да му ебам лелеле ке се изедам :mad::mad::mad::tapp::tapp:

Нек си ебет матер, вчера Леверкузен ГГ од 2мин заводиа и не дадоа оние гол, денес Ајакс ГГ исто 2мин 0-1 и на крајот 0-4 заврши. Ти ебам и спортска и се.

Ах да, Свиндон 1 на едно ливче 1.55 коеф, другиве со црвен од 60мин и 0-0 заврши. И ко ќе видиш се курац нек ојт.

крв му ебам на полљаците абе од сите се вотнав во нив арно хитлер ги сотри како не ги дотолчи да не постоеја за 3800 пуста висла 1,35 к ме еба се да му ебам лелеле ке се изедам :mad::mad::mad::tapp::tapp:
Зато јас одамна не пишувам утакмици со коеф. помал од 1.8. Еве на пример денеска си имав само 4 утакмици: Виган-Фулам ГГ3+ (2.55), Свонси-Болтон ГГ (1.95), Виљареал-Рајо 1 (2.00) и Интер-Јувентус 1 (2.7). Ако влезеше Виган сега само Интер че ја чекав. За 40>>>1047 ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom