Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
ПСВ .... :nerv:

Добро бе, не ми е јасно ... од ЛЕ испаднаа, наместо да се фокусираат на лигата и дa го искористат денешниот кикс на Твенте, они после водство од 1-0, примаат 2 гола за 3 минути.

Добро бе Рајо Валекано па дали се тие нормални. Ако вечер ми тепа Атлетико Мадрид... цел живот ке ги колнам Валекано.

Палермо бе би биваше ли со 2 играчи повеќе да примите 2 голо бе

Палермо бе би биваше ли со 2 играчи повеќе да примите 2 голо бе

Со 3 играчи повеќе....
Местачи невидени...нема поголеми местачи од Италијаните....

ОН ТОПИК..
ПСВ....се по список да ви изнаебам местачи едни....
Никогаш титула да не видите ѓубриња едни.......
Да ти ебам цело Холандско првенство,се изнаместија...
На крај Ајакс ќе биди шампион хаха....:tapp:

У :bip: се нека оди...мамициата нивна местачка...
Ме убија викендов...
Денес Ејсбјарен хокејот на 3 ливчиња,ете сега Херкулес,Псв на ливче за 100 евра...
:pred::pred::pred::pred::pred::pred::pred:

Германциве колово ме уништија.
На едно Баерн 3+....па два гола на едни скапници ко Нирнберг да неможеат да им дадат, а на другото Штутгарт - од 2-1---->2-4 на крај....добри се и они таман за во Втора лига

САНТАНДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР

Баерн М на еден тикер , на друг Твенте и на трет Вилјареал го играв на изненадување и испадна дека само на нив паднав на тој тикет ... Епа катастрофа неделава 3 тикета сегде по 1 утакмица тумба :kesa:

Спартак - Порто 2
ПСВ - Бенфика ГГ 3+
Твенте - Виљареал ГГ 3+
Брага - Динамо 2

Мајката да им ја еб*м... Бешикташ и Сити ги елиминраа, гол неможеа сеа да дадат !!!!! :tapp:

И повторно по којзнае кој пат паѓам на Бешикташ. Секогаш истата приказна ќе постигнат гол 1-2 нема врска и после тоа се опуштааат и примаат ептен глупи голови. И откако ќе им израмнат им текнува пак да играат и пак создаваат шанси на секој 2 минути и не знаат да дадат гол.

После ова денес, веќе никогаш нема да ги пишам.

Ст. патрикс цела утакмица водат 1 0, сите утакмици од лигата завршија само уште она стои. и наеднаш 1 1 и завршува :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Волфсбург бе луѓе!! Шампионите од пред 2 години...

Со среќа во втора лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom