Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
си уплатив две 7+ од норвешка куп , старт и лилестром, старт ме заеба. двете по 5.00 коеф.

Како си ги уплатил жити се,кога немаа квота,т.е не ги примаја во појќето кладилници.

Германија - Гана 1-1 полувреме - крај за 4.400

Србија за 12 000. У пм нека одат!

На едното ливче Србија - 2, на другото Србија - 0-2..бар да не даваа гол на крај, ебаги....

Само Резаи кучката (тенис) за 2000.... :tapp:

паѓам на хамбургер - јубентус 3+ . за беља видов дека ке ја даваат на тв , и толку ми требаше , викам ќе ја гледам ( демек ќе сменам нешто со тоа ) . 10та минута гомцео гереро излегува сам пред голманот . зад него трча одбранбен , он чека да дојде на 30 см од голот. нормално , одбранбениот клизнува , овој сепак некако шутнува и топката завршува во статива. 15та минута одбранбен од хамбург пушта лош краток пас кон голманот , топката на 16те ја фаќа јувенташ и несебично му ја пушта на пензинерот трезеге . овој го фати трема , небаре пак го шутира пеналот со франција 2006та , му избега топката , голман на голот немаше , ама целиот се сплетка во глупиот обид за дриблинг .
значи 20та минута место 1-1 резултат 0-0 . фала му на невремето , ја замрзна сликата , и главата малце ме боли , ама јеби га , шит хепнс.

--- надополнето ---

кога "оди" - "оди"

cruzeiro - atletico pr 1-1 @2.30 za 20 evra 46 dobivka

2minuta promasen penal cruzeiro . 0;0 na poluvreme .

Хамбургер со Јувентус ме турна за 3600 ја имав ГГ...

Ливерпул. :nerv::nerv::nerv:
Им посакувам се најлошо во ПЛ и воопшто лоша иднина на клубот.

Не ги играјте Ливерпул и Јувентус ,тоа ти се најшупачки тимови на светов

Јувентус и Ливерпул, на ливче никад нема да ги ставам, посебно Ливерпул колку пари ми има изгорено тој тим. :nerv: Или пак Турците да не збориме, Бешикташ за 3900 и тоа во 85 поведува со 1-0 во 89 1-1:nerv:

АИК убаво за 4700 со 200 денара..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom