Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Французиве до 19 години. :zid:
ВО 90+ МИНУТА ПРИМААТ ГОЛ И ИМ ИЗЕДНАЧУВААТ
Абе, на нивни терен се одржува турнирот, па до сега немаа ни пораз ни нерешено.

Дебрецин-Базел 1Х на тикет со 90 уплата добивка 2200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Еве што фаќам:
Ландскрона 1
Партизан 1и3+
Динамо ГГ,0-2
Јанг Бојс 3+

најмал коефицинт ебате унгарците

Уште нема да го заборавам мечот помеѓу Њукасл и Флам.....На Њукасл му беше потребна победа за да не испадне,башка игаа на домашен терен,и имашњ коефициент за 1 1,70:tapp:...од 12 утакмици,ме заеба таа со најмал коефициент......за 45 000...I ]i kolnev da ipadnat....i ispadnaja:):)

за 100 евра паѓам на галатасарај ( 1,15 квота , ради услов последна ја ставив ) у 80,87 примија голови. последниот немаше да го примат , ама некако на јакиот лукас нил не мѕ се чуваше играч при корнерот , и онака кулирајќи си виде од 5 метра како им забива гол играчот шо он требаше да го чува . мајката твоја кенгурска !!!

Денес само АЈАКС! Ко нема нигде да не заиграат појче!! Се впичка во 90та мин. 3:3.

Истата приказна од вчера. Само Хелсинборг со исти резултат како и Ајакс вчера. 3:3. Ме гони резултатов. :@

Италија 1.4 пред систем ме кутка систем за 7500 се погодив во систем тоа ти е

Ne mi se veruva deka 11 dena po red me dupi samo po edna na tiket .. nekna Lion - Milan (1:1) 3+ na dva tiketa za 11.000 denarosi ...............

За 5-6 илјади ме бута Бањик Острава во фикс ја имав,доле 4 од 7 систем,6 фатив само Хиберниан-Марибор 1 ја утнав.
Недела дена по ред само по 1 у фикс ме заебува ама кај и да е ќе фатам некоја добра сума :)

Загреб вчера за 3200 0:0 заврши

Кардиф за 4000. Да ти се плукнам во екипата, за малку ПЛ ќе играа, а не можат да победат екипа од 4та лига. Им текна отпосле да даваат голови во продолженијата. :tapp:

Посерениот Јанг Бојс, крвта да им ја ебам:

Рад-Чукарички 1-1
Андерлехт-ГБА 1-1
Навал-Порто 2
Челзи-ВБА 1
Манчестер-Њукасл 1
Јанг Бојс-Ксамакс 1
Тотенхем-Сити 1Х

Кој дебил сум еееееејјјј...

Офф: Чукарички е убедливо најслабиот им у Србија, 3-4 дена пред старт на првенство си замина тренерот, немаат идено на припреми, имаат само една пријателска одиграно, повеќе од пола тим си замина... Ако има добри квоти против нив, гаѓајте.

Лееееееееееее Тотенхем секад ме јебел еве и сеа Јан бојс Тотенхем 3-1 катастрофаа ! :nerv:

Одвај ја најдов темава упм. Морам и тука да се испожалам. Шајзе 04 ми ги зеде сите пари и сега што треба да правам до вторник? Ајвару хиер ај кам. :kesa: Ах тежок студентски живот.
Добро бе како можи да се толкава катастрофа сезонава, трупци невидени, средина да не се поминело бе..
А убаво ми викаше цимерот, играј ја Вердер, играј ја Вердер, јас не, Шалке ќе тепа 1000%. Епа тепа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom