Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Во средата само Гетафе ме зафркна за 3400..:(
И за вчера се мислев дали да ја ставам Гетафе или Тенерифе, и ја ставив Тенерифе и само таа за 4300..:(
Него најтрагично е шо, еден пред мене ги стави на тикет Риед 2/1,Барнли 2/1 и Болоња 1/х и посебно на сингл и сите три излегоја,но ја будала не ги уплатив :nerv::nerv::nerv::nerv:

Јас само Риед :)

Политехника Иаси за 870. Не се многу, ама ме изнервира што прво полувреме имаа еден куп шанси, а промашија и пенал. Второто не го ни гледав.

Политехника Иаси за 870. Не се многу, ама ме изнервира што прво полувреме имаа еден куп шанси, а промашија и пенал. Второто не го ни гледав.

Romancite igraj si gi 0-1(od 0 do 1 gol) ili 0-2(od 0 do 2). Samo Dinamo i Rapid moze da ti napravat problem. Drugite se taka igraat.

Нотигнгем Форест сељаци.........

Romancite igraj si gi 0-1(od 0 do 1 gol) ili 0-2(od 0 do 2). Samo Dinamo i Rapid moze da ti napravat problem. Drugite se taka igraat.
Една утакмица обавезно завршува 3-3,4-4 ако не и повеќе,провери ќе видиш ,поготово тие приквечер што се играат во недела....

Еве го Нот Форест ќе ми земе 3500 со 100 денара 2:1 водат до 80та за 5 минути 2:4 :)

Нотингем Форест и Блекпул 2+ прво полувреме за 1718 денари.
Племе им еам......второ 6 гола дадоа...а прво 2 неможат да дадат...педери!

Еве го Нот Форест ќе ми земе 3500 со 100 денара 2:1 водат до 80та за 5 минути 2:4 :)

Види ја Одра од Полска.

0:0 на полувреме.
1:0, 1:1, 2:1, и одимее 2:2, 2:3, 2:4

Сласк цела сезона немаше победа на гости. Ептен прередена :)

Abe druze redena,deka nas ni trebase 1,pa za opstanok se borat tie..A so ubav grad e Wodjislav,bevme so pobeda ednas:)...inace deneska jas na 3 livcina po edna..Ednas Wisla,Ednas Odra i na dve livcinja Cork ..Vkupna uplata 1500 den:(...Isplata,da ne racunam!
Utre ke bide poodobro da se nadevame!

Да не знае некој колку заврши Тонсберг-ULL\k од Норвешки куп е утакмицава нигде неможам да ја најдам

Во неделата Естудијантес за 3000
Во саботата ракомет од шветска нерешено заврши :raz: за 2500

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom