Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Последен пат играв спортска пред 2-3 години..Секогаш ќе паметам дека играше Петразалка-Тренцин..Јас играв кец,,а мислам дека излезе двојка за 8000..Оттогаш немам играно спортска..:toe::toe:

Леверкузен - Херта саботата за околу 3000

инаку добра е темава да си се искажиме, едно рамо за плачење, а можда за наредниот пат и поука ќе фатиме што да не играме :)

Во Среда ја чекам Серкл Бриж GG, тепа 1-0, јас паѓам.
Во Сабота истата недела игра во гости, тогаш ја пишав Х2, губи 1-0.

Е ќе ти ебам матер, веќе не те пишам :)

Баерн Минхен за 66.000 денари.Водеше 1-0 до 88 минута и прими 2 гола од Ајнтрахт Франкфурт...пред месец дена беше ова.

Леверкузен, втор пат во два викенди... 2400

Ako pocnam da pisuvam nema da mi stasa temava...Vo sredata Rozemborg 2-1,za 113 000 ,vcera Leverkuzen za 8 000 denta, vecerta Lion za 5.800)..Deneska ke bide podobro...a inace najmnogu se imam nervirano pred 4 godini,koga na Veligden Njukasl me turna za 153 000,na tiket so 15 pogodeni utakmici,i uplata od 50 denara! 0:0 zavrsi,Izgleda ja slusna mojata kletva gospod,pa lani odpadnaa...:vozbud:

Тенерифе за 2000 денари, :nerv: зaтоа ќе си слезите во Сегунда.:)

Во средата само Гетафе ме зафркна за 3400..:(
И за вчера се мислев дали да ја ставам Гетафе или Тенерифе, и ја ставив Тенерифе и само таа за 4300..:(
Него најтрагично е шо, еден пред мене ги стави на тикет Риед 2/1,Барнли 2/1 и Болоња 1/х и посебно на сингл и сите три излегоја,но ја будала не ги уплатив :nerv::nerv::nerv::nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom