Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
bayern-munich-logo.gif

Само дечкиве. :uvo:

Мајами ... :nesvest: Како можеа да загубат после водство од 20коша!? :tapp:

Штурм Грас да ви ебам све посписок што имате од А до Ш, крвта ваша гадна:zid::zid::zid:

Самдорија, кај се заебав, кај се запустив да ги пишам!

img006.jpg
Пред да почнам со поплаките,да се пофалам со добивката...
ЧИФ ШАЈ НОНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:pos:
Уште ова ливче да не влезеше и ЌЕ СЕ ЗАМОНАШЕВ готово....:pop:
Па за 10 дена ме убија буквално...зијани,зијани,зијани....:music5:
Се подвратив малце...:drk:...
За поплаките...по поздравот од Арсенал:helou:....паднав на вкупно голови на едно ливче....денес Бурса ме акна на едно ливче....па од тие Турците нема поголеми местачи...упс секако освен Швајцарците....
За прелазите...пазете тикетот....
img007.jpg
13 исти тикети пуштивме со еден другар....
Инфото за прелазот го добивме од еден извор,кој го добил од блогер..кој гарантираше дека нема шанси да падни....
Не беше ни блиску до добивка...:kesa:
Муабетот е дека Швајцарците се убиваат од местење...прелази...а и Англиските ниски лиги се КАША=ПОПАРА и местат на ГОЛЕМО....
Само да се добие ВИСТИНСКОТО ИНФО,да се оди на голем влог и да се земат пари...
Пред некоја недела.....еден другар јави прелаз од Англија 1,не ми се веруваше кога излезе...штета шо влегов само со 300 денари на утакмицата...17 коеф беше....
Колку толку искористив...
Е сеа муабетот е дека МЕСТЕНКИ ИМА....е сеа вистинските ги знаат малку луѓе(читај блогери,шиткачи на ДОЈАВИ):pos2:....
Повеќето од нив се ТЕШКИ ПРЕВАРАНТИ......но има и некои батиња кои имаат вистински дојави...ама за обичните смртници тешко достапни информации се тоа....
Сепак штом се разбери некое инфо влези да се проба,зошто да не....и така паѓаме на Арсенал,Реал,Челзи...и компанија.... редовно...:blabla:..со некоја стотка,за похрабрите можат и со некоја илјдарка да влезат.....

Мајами педери, пак прокоцкаа голема предност.

СПОРТИНГ!!!!!!! неможеше гол у прво гол у второ...на оние дрвата Беира Мар..одвај ги тепа на крај.....

Прегледај го приврзокот 41107

Ќе си ја чекав Такуарембо X ... 90 примија гол педериве :tapp:

И јас ја пуштив на сингл X...колку да не ми е криво после.....
Сакав да ја играм на прелаз 1-x....ама клошарските кладилници ми викаат НЕ СМЕЕМЕ ДА ПРИМАМЕ БИЛО КАКВА УПЛАТА НА 45/90:pos:
А ќе ја пробав со ситна пара.....
Да ти се плукнам во кладилниците.а видат дека некој доаѓа да уплати некој прелаз од некоја послаба лига,и одма БЛОКИРАНА Е УТАКМИЦАТА:pos:....
И демек сигурен е прелазот:?Ете не излегоа..
Се штитат,си мислат дека само во ниските лиги се местенките,а сите местат на големо....
Во саботата,со таа ДОЈАВАТА:kesa:,на ливчето шо го поставив погоре Ивердон-Вадуз се изнашетавме по кладилници со еден другар....
Ја имаа обележано во Спортлајф и Мозарт со С,значи дозволен е сингл,и одиме таму,во Спортлајф викаат не примаме сингл,а обележана им беше...а во Мозарт прво викаат ОК ЈА ПРИМАМЕ...па потоа кога видоа дека сакаме да уплатиме 5000 денари...се јавија веднаш во централа во Скопје....ни викаат можите да уплатите само 1900...хаха...:pos:и пазете на 19 коеф,не на 27 како шо беше даден во билтенот....
Па после моравме да ја врзуваме со други утакмици...а и така Дојавата беше срање...:pusk:
Значи врти-сучи пак кладилниците се чист ќар од ваквите НАГАЗНИ МИНИ....
ДОЈАВИ my ass:violent1:
Има дојави,ама тие вистински дојави ги знаат многу малку луѓе....кои сигурно нема да ги продаваат на блог за само 100 евра....

Бориело мамицати наизменично кај ќе посака:tapp::tapp:
Кој ти дал тебе пшенал да шутираш бееее....не е свесен кој грев го направил.

Рома сингл ја играв тим2 1+ прво полувреме,тој Бориело никад гол да не даде у живот !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom