Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
по местачка екипа од нумансија НЕМА :tapp: :tapp::tapp::tapp:

Од јуве нема по местачка екипа , ги тепаат Интер МИлан Рома , а губат дома од Парма , Болоња , лече на гости . Да умрат , се живо и диво да им ебам , да умрат

Од јуве нема по местачка екипа , ги тепаат Интер МИлан Рома , а губат дома од Парма , Болоња , лече на гости . Да умрат , се живо и диво да им ебам , да умрат
Јувентус и ја го изиграв од што имаше убаф коф не за друго,последен пат беа овојпат на ливче какви кретени се!

Јувентус и ја го изиграв од што имаше убаф коф не за друго,последен пат беа овојпат на ливче какви кретени се!

Абе за 3500 ги чекам последни на ливче , никад аир да не видат , да даде господ цел живот Дел Нери им биде тренер

Абе за 3500 ги чекам последни на ливче , никад аир да не видат , да даде господ цел живот Дел Нери им биде тренер
Ливерпул и Јуве никад на ливче,да да господ да испаднат од лига! Никад да не видат титула,нека патат!

Ливерпул и Јуве никад на ливче,да да господ да испаднат од лига! Никад да не видат титула,нека патат!
Јас убаво си кажав подамна никад веќе и пак ги изиграв куртоните да им се исушат нозете на следниот меч и да се стаписаат како го фантазија некоја, пичка им матер грда...ил принципо??? втф броооо? кој кур е тој бе??? :pos2:

Читам и се чудам денес сите испопаѓале:kesa:

А бе Реал,Реал...црни Реал....:nerv:
3 пати ме паѓаат на гости за месец дена...и тоа за поголеми добивки....:nerv:
После курац им е крив...ќе плачи мурињо судиите биле за Барса...:music5:...
Трчкараа како пичици цели 75 минути за во последните 15 да нападнат...:jaj:
Па такво дрво како Бензема нема ни во Пелистер....:shok:
Од три метра,сам пред гол да шутираш со десна нога,и да ја погодиш ни помалку ни повеќе СВОЈАТА ЛЕВА НОГА....е па не знам шо да речам....:ija:
Освен ДЕБИЛ СИ Е ДЕБИЛ....:pishtoldz..
И таква фаца има ДЕБИЛСКА....се да му ебам....:violent1:

Чезена - Киево Х, во 90 од пенал даваат гол Чезена, се им ебам. На друго Рома. :nerv:

Манчестер сити абе 1 10 милијарди да вложите пак нема ништо да направите.

Дефинитивно најлоша недела на спортска. Барем за мене.

Сите ливчиња в канта.....:nerv::nerv::nerv:
Се у курац да оди......
Кај шо се фатив ова коло трева не порасна...:shok::shok::shok:
Реал,Реал...fucking Реал ми ги ебаа сите планови вчера...
Со Ренџерс ќе бев добитен денес...8000 денари.....:pop:
На друго ливче Олдам вчера ме акнаа за 3000...
Денес се укопав во Лувен-Тубизе кец -Белгија 2...
2-2 заврши.....:nerv:како за малер,уште на старт педерите играа со играч помалку.....
Пред тоа имаа скор на домашен терен од 11 победи и само 1 реми......јас ги пишав и ги "позлатив":nesvest:....
Ќе ја чекав уште Лех Позњан за 3000....(водат 1-0 на полувреме)....:tapp:
Ова коло салам го :pusk:.....:violent1:

Дефинитивно еден од најлошите викенди, ретко кој фати. Вчера на едно ливче само Реал, на друго имав систем и требаше да влезе една од Барселона Х-2 или Јуве Х-1 за солидна добивка 6000-7000 некаде идеше. Денес само Сити, 1-1 ја имав.

Арсенал педерите ме паднаа за 5220, мајката у пичка да им ја ебам гробарска, па никад у живот веќе да не видите титула бе

Ги имав Малага -1, Спарта Прага - 2, Ле Авр - 1 и ме падна Милан 2:1 точен рез. ја имав...

не ми излегуваше есапот за сингл малага на бвин (1.83 коеф) и викам да ја сврзам со некоја тенис сигурна да догурам до два квота . еве на оваа паднав :A. Brianti - N. Lertcheewakarn 1:2 . 1.29 коефициент беше за кец .

вечерта пишав у кладилница за 50че малага 1 , од 2-3 гола милан , ауе и стоук , и тука видов дека само 600 е добивка , ај викам и навал-брага од 2-3 гола (0:0 FT) таман 20 евра добивка. кога видов вечерта дека 1.7 коефициент било за брага од 0-2 гола ...:tapp:

img004.jpgimg005.jpg
Готово за на бајач сум јас...:kesa:
Па ова нешто е ненормално....:nerv:
Па секој ден имам две три ливчиња по една шо ме паѓа....
Па да ги играв на X, куќа уште една ќе кренев...упм....:violent1:
Барем нека губат...вака уште поболно е...
Ај за Галата шо да коментирам...дрва си се дрва...не е прв пат оваа сезона да заебат...
За второто ливче...блокирана беше секаде оваа утакмица...ја начекав со паднат коеф..касно ми ја кажаа..немав ни време да ја предложам во тип на денот.....
Немаа време..инаку можеби ќе ја свртеа..
Изгледа јас сум малерот...затоа не победија...
Каков малер ме има спотерно овие 5,6 дена...па најмалку 10 вакви ливчиња имам со една промашена утакмица...(само овие не ги искинав...другите ги испокинав на еден куп делови од нервози...)....иначе и тие ќе ги скенирав....
Да си одам утре да барам некој бајач:toe:,таман за викендот да сврти зарот...:pos:иначе со овај малер шо ме има спотерано подобро да не уплаќам....:nerv::violent1::violent1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom