Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
IMAG0394.jpg

Втор викенд кога ме зезнува дупла шанса и тоа од германската Бундеслига. Немам зборови.

Од цела франција, ја погодив единствената 0-0 на голови да ја играм...
#talent

Леверкузен се да му ебам 2 & Т2 за 1200

едит - и ПСВ 1 за 430

пак на две ливчиња на 1 паѓам...колку и да е добивката се на една у пичку матер

Леверкузен и ПСВ мамето да ви го ебам

Севиља, да гниете...
Губат 0-1, и не идат во напад... да ви ебам племе местачко, и на вас, и на Сошо!

4.png

Пак ќе кажам ПОРТО титула да не видат годинава!

5.png

Исто и ПСВ да им ебам тоа шупаците!

Ти викам ја многу се мести ти ме убедуваш не им бил денот.

А не не можам да кажам за Барселона дека мести, кога пиштеа топки покрај стативите против Еспањол...
Од друга страна, смрди кога екипа губи, а не напаѓа... Сошо па и со играч повеќе, смрдежи.

Денес типичен, школски пример за местенка ти беше Спортинг Лисабон... типичен.

А што ќе кажете за холанѓаниве што втора недела по ред сите фаворити кикснуваат ?

Немој да играш такви екипи као Сошо. Увек се доле на табела и увек магично у задњи 6-7 кола имаат серија од 5 победи и изборуваат опстанок. А за Севиља незнам шо да кажам ... као прво не ми е јасно као успеа Селта на една цврста екипа као Малага да и даде 5 комада на гости O.o

oooo Мурињо да ти ебам се најмило дебилно и на тебе и на тие ретарди од играчи што ги имаш, се тоа треба да се нареди и да се испофрла директно од Биг Бен, племето да ви се изнаебам неспособно.. па ако не ви се игра не ни излегувајте на терен смрадови едни да не може два паса да се сврзе и да се чека контра да ви ебам малоумната тактика хендикепирани морони, Луиз врати се тамо во џунглата дружи се со горилите не си ти за фудбал малоумно мајмунче едно, па и оној Хазард толку да не се знае еден едноставен дриблинг и шут кон гол да ви ебам анемичните напади цел меч голови од небо ќе ви паднат.. чекаа на судијата да им даде пенал мада можеше да свирне од милост поради тоа што се трагикомични и најголема мизерија од состав... ова ај некако можам да го сфатам.. ама шлаг на тортата

надал 0 - 2 од ФЕРЕР.. па добро бе што е проблемот со тебе како да беше негов ментално ограничен брат близнак на теренот... или некој му ги сменил од тие допинг пилулите со обични витамин ц... па можно ли е третиот пораз од 30 и кусур меча да ти биде од ФЕРЕР... се однесуваше како кур ич да не го боли, си лупа аути од пола метар ладно, му дава на пенал удари не напаѓа кога има шанса едноставно го здоболе за тенис реши да изиграва кловн... па барем предај ја изфолирај некоја победа да го оправдаш бламот а не овака како да му е сеедно што подот беше почистен со него.. али ајде не го пцујам, тој ми има донесено највеќе пари после Барса...

Рафа 2:0 за 18 000...мамето да ти го ебам да ти се врати повредата на коленото повторно,никогаш више тенис да не заиграш!!!

Како си ги стрелам овоа кошарките шо завршуваат нерешено тоа е чудо едно .. овие 40 дена сигурно погодив 5-6 шо завршија така .. Денес Рома ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom