Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
А какви анализи имаше тука демек Филаделфија е умрена екипа, целта им била да бидат последни :D

Па тоа и им е целта горе доле :D Исто и Феникс има слична цел. Ама ете вчера рукито на Филаделфија мотивиран до немај каде и растури. :)

s6z9.jpg

1-2 ја наместија :facepalm:

Нишикори кур да пушиш, сестра да ти ја ебам незаинтересирана за тенис!

1450767_10151700940301466_1477287990_n.jpg

tiket4.jpg
ebati belgijcite kaj najdov niv ko posigurni da gi piknam na tiket,.....od atletiko madrid begav od strav nereseno da ne izlezi i na ovie se zaklav.
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 22:43 ---
kladilnica.jpg
sfativ deka ova e surovata vistina :(

Вообичаено не постирам во темиве за добивка и поплаки ама еве сега кога веќе во Спорт лајф уплатив барем имам што да постирам :ROFLMAO:
xv5j.png

Дортмунд 1 и ГГ
Федерер +23,5
Ферер +22,5
Кавани стрелец на гол
Барса 1 и 3+

:facepalm::facepalm::facepalm:

Барса 1&Т1 Да ви ебам гнидите, тоа кускулето Меси му се смачило од фудбалот се влече ти јебем џуџето, Алвес 100 центаршутеви прати кај мајка му у публика... Пу да ви јебем Фарсата... Арам да ви е, не ги пиши 5-0 пиши се мачат 1-0 лајна смрдливи...
Dordrecht 1&T1
Galatasaray 1&T1
Dortmund 1&T1
PSG 1&T1
Nancy 1
Real.M 1hen. (кошарка)
Farsa 1&T1 :гомце:

На едно Вавринка + за 4000, а на друго за 6000 паѓам на најидиотскиот начин. КОШАРКА МИ ЗАВРШУВА Х БЕ АЛООО..... на неколку секунди пред крајот тој нигерот од Ѕвезда троја погоди да му се исушат рацете да му се исушат. За во продолжение нормално Ѕвезда да изгуби.

Има уште неколку вакви, ама за ова ми е најкриво...
Курвата Стан секогаш го намачува Новак за победа, денес Новак mindfuck му правеше низ целиот меч...

Вчера педерчето Нишикори, денес Вавринка... утре кој знае кој!

Безмалку, 9.000 добивка...

kbf2.jpg

XG.png

Овие шахтјор бе.. крв да серат бе све да им ебам! Кај се затрчав да ги стаам кај се запустив кај ги видов бее!

Ајакс гомна сте сезоанва, 2-4 гола.
На другото една ми прими гол во 90 минута:гомце:
Посер ден денеска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom