Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Немојте Бетис да дајте/примите уште еден гол, немојте :mad: за шо кур ви е? Па вас не ви е играна ГГ3+, така? Сигурно....:tapp:

Хрватска за 8000 денари.
Ама , сам сум си крив.
Оти кога ја пишав , ја пишав со мислата "ај доста им е на Данска од финалиња" . А не дека бев сигурен оти ќе тепаат Хрватска.

Панатинајкос,матер да ви ебем грчка,могуче ли е тим што игра у еуролига,да има дадено само 6 коша у последна четвртина:tapp:.И од сега,кошарка на тикет,никако,доста ме изедоа денојве:mad:.

Ах бе Аусбург, пиче мајчино да ви ебамм скапаници еднии, тиквари едни грди, кур да ве утепа, чума да ве изеде пичка ви материна... негде до пред крај водат и на крај губат, ботови едни шугави...:mad: тоа стаповите у гз да си ги набутате бре... кретени едни.
Како ќе мме освежеаа паричките, ту бе све по список...

Слаба понуда за Петок:)
Јас ова ќе го одиграм на 200 денари уплата:
Виљареал-Сабадел 1 1,7 3:0
Дортмунд-Нирнберг 1 1,25 3:0
Арминија-Офенбах 1 2,05 3:1
Венло-Алкмар ГГ 1,55 1:4
Стандард-Кортијк 1 1,55 2:0
Замбија-Нигерија 0-2 1,45 1:1
Мартин-Скалица (хокеј Словачка) +5,5 1,55 2:2
Тајгерс-Клотен (хокеј Швајцарија) +4,5 1,47 4:2
Шахтар Донецк-Гетеборг (пријателска) 1 1,35 2:1

46,67 коефициент
За жал денес се самоцитирам од темата Тип на денот во темата Поплаки:(.
Ај ако ништо друго, барем ќе добијам ваучер во износ од уплатата од 200 денари за една промашена. Без неа имам 30 коефициент а Копачка бара 29 коефициент ми се чини. Значи истите пари ќе си ги одиграм утре:). Горе со зелено се означени погодените а со црвено промашениот тип.

За жал денес се самоцитирам од темата Тип на денот во темата Поплаки:(.
Ај ако ништо друго, барем ќе добијам ваучер во износ од уплатата од 200 денари за една промашена. Без неа имам 30 коефициент а Копачка бара 29 коефициент ми се чини. Значи истите пари ќе си ги одиграм утре:). Горе со зелено се означени погодените а со црвено промашениот тип.

Слично одиграв и јас,само Виљареал ја играв ГГ и секако ме дупна таа
Дај за утре пиши нешто,јас на едно ливче ќе ги одиграм англичаните 1 3+,1 2-3,2 3+,2 2-3,некои такви типови,за 100ќе

Слично одиграв и јас,само Виљареал ја играв ГГ и секако ме дупна таа
Дај за утре пиши нешто,јас на едно ливче ќе ги одиграм англичаните 1 3+,1 2-3,2 3+,2 2-3,некои такви типови,за 100ќе
Aј ќе разгледам по билтенот па ќе пишам што ќе играм за утре.

Нотс прв пораз на гости сезонава кога ја ги стаив :facepalm:

Норвич бе, премиерлигаш губе на домашен терен од петолигаш. Катастрофа :гомце:

Лациооооооооооо кај ве најдов кај се запустив

Си реков не играм веќе Италијани али пак од време на време изиграм кога играат на домашен терен фаворити и пак ме бутнат :mad: Лацио :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom