Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
ТВЕНТЕ=== ФАМИЛИЈАТА ВПИЧКА ДА ВИ ЈА ЕБАМ ДА ДАЈ ГОСПО ДА ПРОПАДНИТЕ, ДА ВЕ НЕМА, ДА ИСПОУМРИТЕ. ЗА 100 ЕВРА САМО ВИЕ ЧЕ МЕ ТУРКАТЕ ПРОТИВ АМАТЕРИТЕ ЅВОЛЕ, ШО АКО ОВДЕ НИЕ СЕ СОБЕРИМЕ ЧЕ ГИ ТЕПАМЕ НИВ. ДА ПРОПАДНИТЕ!!!!

Твенте прописно ме уништија денес, после Арсенал и Реал вчера, денес ќе се извадев убаво, ама ропациве да искршат нозете да даде Господ решија да играат 2:2 со Цволе! Ќе ми пукне срцево од нервоза!

Твенте :mad::mad::mad:
Се да ви ебам умрени едни ! Шо екипа сте вие мочковци едни, после за титула ќе се борите :facepalm: мрш таму пичка ви матер ваша !!!
1:1 цело време 88 мин. примат гол губат 1:2 и по 2 минути одма го дават гол 2:2 па не знаевте така одма гол да дајте пред тоа СМРДЕНИ ЕДНИ !!!

Хогенхајм гг3+
Тотенхем гг3+
Челзи гг3+
Атлектико 1
Марсеј 1

Коеф. 43 за 100 че 4300.

Абе челзи бе умрени едни, да ви ги ебам милионите, абрамович да ти ја ебам и бившата и сегашната жена, стадионот да ви се урне! Ооо сити нафта да пиете да даде господ, арапот да ви умре и во долгови да ве остави, џеко бе да ти ја ебам сестрата вдахијска да ти ја ебем!

..... ај да не претеруам!

Фала ви Ливерпул,не за џабе сте најантипатичен состав :love:

само таа ме ебна за 5 кркушки,ја играв 3-5 гола ( :facepalm: ) со уплата 30 денари.

untitled.JPG
Бахија племето да ви го ебам ! ааааааааа :mad::mad::mad:
Со 500 е пуштено...

-Фаќам 1-1 Палермо 4.35 кофициент, со Реал како појачање на ливче, хаос.
-Сандерленд 0-2 гола, на 0-1, голманот на Сандерленд прави грешка што само во смешни фудбалски видеа може да се види, станува 0-2 и после следува канонада, а на истото ливче Тотенхем 1, Виган 1, Саутемптон 1х.
- Атлетико Мадрид, ГГ, судијата свири пенал, имаше, и го исклучува Фацио, сосема непотребно. Атлетико ги отвара Севиља, а судијата, само уште дрес од Атлетико да му требаше. На ливче со Евертон 0-2 гола, Барса 2&3+ и Манчестер 1&3+.
- Сванси- Ливерпул ГГ, на ливче со Барса 2&3+, Борусија Дортмунд и Рома двојки.
- Милан-Јувентус ГГ, со ПСЖ и Манчестер 1&3+
Не се баш големи коефициенти, ама со поголеми уплати се.

Имам чувство дека секој натпревар од ливчињата што го гледав во живо, намерно ме заеба.

Добивките што ги зимав изминатиот месец некако ме држат во ситен плус глобално гледано. Катастрофа викенд. Катастрофа.

x0pdno.jpg

Бахија која местенка беше,сите ја играа 1 а и со х беа на сигурно кај се залетав кај се утепав...

Бахија која местенка беше,сите ја играа 1 а и со х беа на сигурно кај се залетав кај се утепав...

Во прав коцкарски стил ги зачував уплатите на утакмиците непосредно пред да почнат и еве сега се е јасно - кладилницата е жива превара. :D Демек не го знаеме тоа... ама сепак уште една потврда.

azH8e.png

Бахиа беше убедливо најиграна и заврши X каде што имаше смешен влог во споредба со 1. Исто и Sport Recife си ебаа мајката со нивното местачко лигавење. Нема што да се збори... влоговите и тоа како завршија утакмиците кажува све. Бегајте од најиграни утакмици како ѓавол од темјанот што бега. ;) Avoid most played games like the plague.

Ex , шинтере , шинтере. Ни на двознак не може човек да те фати !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom