Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Во прав коцкарски стил ги зачував уплатите на утакмиците непосредно пред да почнат и еве сега се е јасно - кладилницата е жива превара. :D Демек не го знаеме тоа... ама сепак уште една потврда.

azH8e.png

Бахиа беше убедливо најиграна и заврши X каде што имаше смешен влог во споредба со 1. Исто и Sport Recife си ебаа мајката со нивното местачко лигавење. Нема што да се збори... влоговите и тоа како завршија утакмиците кажува све. Бегајте од најиграни утакмици како ѓавол од темјанот што бега. ;) Avoid most played games like the plague.
Не можам да ти пишам пп па да те прашам тука, на кој сајт го гледаш ова?:D

Не можам да ти пишам пп па да те прашам тука, на кој сајт го гледаш ова?:D

Колега коцкар :pos:, на следниов сајт ги гледам уплатите. Користи го овој сајт, ниту x100 awesome не се доволни за да се опише колку e корисен и закон. :D Имаш уплати за повеќето натпревари во тековниот ден и ако ти работи логиката и мозочето, можеш да извлечеш поука дали и како да го играш натпреварот. :D

http://www.bet-mate.com/View/MoneyWay

Сите колеги коцкари нека го користат даденово сајтче. :D

Ех Стоук, да ве играв 1, немаше да дадете така 2 гола, сега кога ве играв од 0-2, сте се разиграле.

Кај се залетав да ги играм Челзи па и јас?!
Да му ебам тоа кељавото лајно на оној да му ебам!

Кај се залетав да ги играм Челзи па и јас?!
Да му ебам тоа кељавото лајно на оној да му ебам!
Да си само ти .. 90% од форумов шо играат спортска го имаја на тикет ..

sportska.JPG

Баксуз сум жими се еј !! Се мислев дали Селтик или Бриж и викам ајде Бриж нема кај да бега , ама не видов дека да ти играле за куп ... у пм нека иде све а Селтик ги згази Хартс:mad: ...

Ти, а ја барав Стоук да ми се преправи, од 1 конечен, во 0-2 гола, демек Њукасл тврда екипа. 5 000 добивка у аут.

Манчестер УТД 1-1 @1.70
Баерн Минхен 2-2 @ 2.00
Штутгарт 1 @1.70
Леванте 1 @ 1.40
Фиорентина 1 @ 1.30
Челзи 1 @1.50

Дај ќе ве молам не се придружувајте сите оти ќе треба ред да чекаме сите!

Леверкузен од 2-4 гола ја имав ... 1-4 заврши :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom