Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Атл. Билбао :facepalm: а 1Х ги имам
--- надополнето: 19 август 2012 во 20:32 ---
3-3 :cuc:
Ако паѓаш само на терористиве, па уште ако е и за голема пара, ја да сум на твое место за Шпанија одам и масакр им правам!

Ако паѓаш само на терористиве, па уште ако е и за голема пара, ја да сум на твое место за Шпанија одам и масакр им правам!
Простено им е, им фалеле многу играчи, а тие шо биле во преговори за трансфер не ни биле во комбинација. Факт шо јас не го знаев...кој ми е крив...

Мамица да му ебам на овие Босанциве :@:@ дрва дрвосани ... кај најдов да ја пишам неа од 10 други натпревари .. губат од Грузија 20 разлика ко магариња ! да дајт господ салана да му се рушит!

Oвие Милвол инат водат или што е работата дома губат на гости се диват:mad:Вака и лани правеаа последните кола.

Се мислев мегу Мидлсборо и Алдешорт и овие 2-рите ги избрав да им ебам мамицата, изгубија дома :@ Ги фаќам Италија и Чешка кошарките, Болтон, Волвс, Налбандиан ..

b3RJU.jpg

Валдес умри све ти ебам глупаво!

Ме заеба Њукасл 2 за 58000 ден. со 50 уплата а фатив 15 други мечеви. Ме мрзи сега да сликам ливче и да поставувам и онака сум напнат. Кој сака нека верува кој не, сеедно ми е!!!:mad:

Никој не ти верува.

Untitled.png Маме му ебам за 20вче 500.000 денари, ќе имаше фешта. Ама тоа е, живот, 4 утакмици ме кикснаа.
Инаку првпат ја пробував играва на спортлајф, шо бираш 10-20 утакмици, интересно испадна, вреди да ја пробам пак викендов :D

Апоел да испоцркате ебате ретардите глупави
J.Zanetti таа 10 до 20 е многу добра, јас лани последните 7-8 кола ја бркав еднаш паднав на една, два пати на две за 40.000 или 50.000 добивки со 20 уплата.
Годинава пак, па еднаш ваљда ќе влезе :)

Апоел да испоцркате ебате ретардите глупави
J.Zanetti таа 10 до 20 е многу добра, јас лани последните 7-8 кола ја бркав еднаш паднав на една, два пати на две за 40.000 или 50.000 добивки со 20 уплата.
Годинава пак, па еднаш ваљда ќе влезе :)
шлакајте ги, ја пуштив 5 ливчиња по 20 денари, онака да видам колку уствари влеваат, на тепка ги расштракав, сеа ги гледам на странава на спортлајф, 3 се многу блиску до влевање, тој со 500.000 што дава паѓа на 4, а другиве на по една утакмица и две. И најдобрата работа, ми ги враќаат парите за уплата, на овие ливчиња. Мислам дека и колку поголем коефициент толку повеќе ваучери. Викендов ќе се стегнам мора да ги спукам 2-3 :DUntitled.pngUntitled1.png

sam1631t.jpg

Па се да му ебам на овај Берер, толку глуп, слепец, тиквар немам видено 6:2 првио сет го зеде, вторио водеше 5:1 и сервираше за 6:1 и ќе победеше 2:0 плус имаше и 2 брејка во овај сет и зеде 6 гејма со ред ги изгуби и му ја сврти овај 5:7 и третио сет го изгуби, се да му ебам :mad::mad::mad:

sam1632y.jpg

sam1633v.jpg

Овде само Лацио, не падна уште 1 гол и не падна :tapp:
Од 60 мин 0:2 беше и ми требаше само 1 гол во наредните 30мин :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom