Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Глуппппппппппппппппппппппппппппп :mad::mad::mad::mad::mad:
Ке убијам некого у пичку матер
Од најдобитен ден јас не ке фатам ништо зато шо не одам сам да си уплатам терам други и убо ми е ке си патам сега
Му текнало ке клам уш 50 денари и ке допишам уш 2 утакмици на тикетов твој :mad::mad::mad::mad:
Ко да не мојт да си ги уплатит посебно аххххххххх бе УПМ
Памет за друг пат ова заминаа 50 евра профит :mad::mad::mad:

Mрш ебате тика-така играта на Ирска да не можиш 2 гола у прво да му дадиш :tapp:
Лееееееее колку сум изнервиран Македонија си влезе, Италија од 0-1 прво и виа нежните од 4 минута не можеа уште еден гол да дадат. Да ви израмнат мамето ваше !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mрш ебате тика-така играта на Ирска да не можиш 2 гола у прво да му дадиш :tapp:
Лееееееее колку сум изнервиран Македонија си влезе, Италија од 0-1 прво и виа нежните од 4 минута не можеа уште еден гол да дадат. Да ви израмнат мамето ваше !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Јас 1-1 и 3+ ја имам ама ако Ирска не дај гол, тешко дека ќе влези. Овие идиотите со се топка сакат вгол да влезат.

Јас 1-1 и 3+ ја имам ама ако Ирска не дај гол, тешко дека ќе влези. Овие идиотите со се топка сакат вгол да влезат.
Ќе излезе бе :P
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 22:13 ---
Ти реков ќе влезе :)

Прво за вчера да се испуцам. Па добро бе шпањолци едни неможевте уште еден да закачите прво полувреме? Ебави тоа педерите.
А Оклахома да не коментирам,прва четвртина дупки еј. Џабе ви е и дурант со 32 коша кога прво ве утепаа,е не ви се овие старците од Сан Антонио. Ќе ве видам сега баш во Мајами дали имате муда за титула.
А за денеска кој ѓавол ме натера да ја пишам Бате Борисов,ебати коефициентот 1.30 ме обори а што убаво сингл стегинја за тие пари Франција,е тоа е лаком газ си знае што лапа. Од претпсоледните ја изгубија еј,ебати глупите комбинации што ги направив.

2-X ја имав Англија, толку блиску а сепак далеку :place:

Најакиот фикс за денеска Чешка-Русија 1,ракомет. Ги здробија уште во прво. Ах бе дете...

Од 10 утакмици во Норвешка 3 лига 9 завршуват 4-5+. Едната која, нормално, ја играм конзервативно 3+ за ситни 1.2 завршува 1-0.
Добиток за денеска Гјовик-Орн 1-0

БРАВО ХОЛАНДИЈА НАЈЈАКИ СТЕ !!!

Светски вице-шампиони...

Екипа со играчи како Снајдер,РВП,Хунтелар,Робен,Ван Дер Вил,ВДВ и останати да губи од репрезентација која во последниве 2 год има изиграно нерешено со Македонија и со ЗЕЛЕНОРТСКИ ОСТРОВИ !!! Па Зеленортски острови не изгубија од Португалија а тие не ни имаат жители а уште помалку професионални фудбалери..
Не ми е за парите за ситно уплатив ама како може екипа како Холандија вака да игра не ми е јасно

чекаш тенис за 11 000 води 2-0 во сетови и преокрет 2-3
ма немој да ме јебеш бре

многу се нервирам кога ќе паднам само на меч што сум го видел оти е форсиран тука ! њувелс олд бојс пенизионариос! за 4000 денари.

Tigre ме искинаа денес, кој пари ми ги зедоа. :tapp:

Последно коло дома да се бориш за титулата и нерешено, неписмена работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom