Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Хуелва.......За кој .!. тепате бе Картагена, Господ не ве спасува, они денеска најдоа да тепаат во гости:tapp:

Фала ти надал шо ме заеба . Што не му даде и сет да ти земе тој сакатиот. да ти се мочам во вамосот да ти се мочам . 4 гема во втор сет му даде:mad: . да даде господ рацете да не можат да ти се дезинфицират кога си бркаш у гз на мечевите. МРШ .!.

Возниацки курво една....гнасо една....
3 добитни ливчиња ми падна краво една неталентирана,никогаш титула да не освоиш грдосијо една....

Сите ќе ги фатиш БЕЗ ПРОБЛЕМ , една ќе треба да е комплицирано , и ќе те заебе. Имаше 3-4 меч топки во вториот сет , на свој сервис , и глупачава Кербер ( да и го з...кам) не ги искористи . Барем 3 сет да имаше , овачарко германска!

мора да се проба со песна против овие неправди

Пољаци ѓупци едни невидени со гејлада не можите со судии и со све :tapp: со 60 полска 1-1,русија 1-1 и 3+,холандија 1 и германија 1 - 4200 МКД , мислев со холандија да покривам х2 со 300 за малку ќар,а ако тепа холандија(95%) да се покрие и германија со х2 за ќар од најмалку 2000 МКД (ако тепа германија)..........вака ќе го играм европското цело со цел да се заработи некој динар и колку толку да се заштитиш од местенки и ЃУПЦИ како полјаците :tapp:

пред некој ден раднички-црвена ѕвезда ја чекам 1 за 4000 на полувреме водат со 8 разлика , почнува 3 четвртина серија 0-16 за црвена ѕвезда, синоќа ја чекам барселона-реал 1 за 3300 водат 65-56 и прават серија 19-4 реал мадрид, шут за тројка 70%
шта речи коју поруку послати

Многу се исфорсираја сношти Русите, 0-2 ја имав

ебате холандија,мизерија

Бока господе што ми направи ..како е можно со ИГРАЧ ПОВЕЌЕ ЦЕЛИ ЕБАНИ 85 МИНУТИ ПРОТИВ ПОСЛЕДНАТА ЕКИПА БАНФИЛД ДА ИЗВАДАТ САМО 1-1 И КАКО КУРОЈ НЕКОИ ДРЕМЕА ПО ТЕРЕНОТ ДАЈ БОЖЕ ДА ИСЦРКААТ МАМИЧЕТО НИВНО...

Пол Пирс го чекам 1 ебан поен да даде за да го фатам у плус од 9:52 на последна четвртина,топка не му додаде Рондо до крај,пу да ти ебам среќата !!!!!!

Минск :mad::mad::mad:
Се по список да ви ебам :mad:
4:1 водат 85мин и за 4 минути до 89 примија 3 гола :mad:
Па Миравци да беше немаше за 4 минути да прими 3 гола :tapp:

Партизан-звезда сингл H1 ја имам со -6.5 заврши точно 6 разлика моиве нејќеа на крај да дадат кош,не ми се верува!!!
Сингл 500че Русија ,колку мртво играа второ не ми се верува.
Уште Харден ми остана над 16.5,како тргнало 100% ќе даде 16 поена !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom