Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Znam i koj e! Ista osoba so poveke nikovi sto saka samo da provocira zatoa sto nema druga rabota! Opsednat so makedoncite!
И ја би се опседнал со контра кога креирате вакви квазипатриотски никови.
Уште па ваков аватар ко ќе видам :pos:беда.

И ја би се опседнал со контра кога креирате вакви квазипатриотски никови.
Уште па ваков аватар ко ќе видам :pos:беда.
Битно, се изнатропа глупости, игнорирајќи аргументирана дискусија и давајќи предност на ирационални ад-хоминеми, па си отиде. После некое време пак ќе се појави со друг ник и така...

Битно, се изнатропа глупости, игнорирајќи аргументирана дискусија и давајќи предност на ирационални ад-хоминеми, па си отиде. После некое време пак ќе се појави со друг ник и така...
Па, сеа, коа се фаќате на јадиците...

Па, сеа, коа се фаќате на јадиците...
Обид за аргументирана дискусија е форумски бон-тон, кога видов дека он не дошол за тоа, свртив лист, пошто - гомнарот - со гомнарски цефки.

Хрватска пред 2 недели ги објави резултатите од пописот а мислам во исто време правеа..

Кога ќе почнат да ги апсат тие што апстинираа од попишување?
За другар прашувам. :)
Тој што го тврдеше тоа тука, нема да се појави више никад.
Така да, можеш једино Let3 да го прашаш на фејзбук. Таму имаше он кампања у која гарантираше дека се спремаат баснословни казни за тие што неќат да учествуваат у ова што они го нарекуваа попис.

Љет3 не ми фалеше ни овде, сигурно нема да одам таму да го барам.

Хрватска пред 2 недели ги објави резултатите од пописот а мислам во исто време правеа..

Nebo i zemja ti e sporedbata.
Hrvatska nikoj od strana ne ja prisiluva na nisto, tie od 1991 navamu imaat odvrzani race vo svoite vnatresni raboti duri imaa i golema pomos i podrska od zapadot.
Dodeka nas postojano od nadvor ne pritiskaat nekoi drzavi da popustame na baranjata na nekoi malcinstva.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom