Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
FNq031OXEAkDuyP

До каде е работава? Пуштете некои инсајдерски информации

Свеќено јебавање у мозок ќе има.

Македонци околу 50, Албанци околу 30, Бугари околу 10 и 10 останато.

Како мислиш фингерпринт имаме ?

Мицковски така кажа. Ако не се поклопеле резултатите од пописот со евидентираните гласачи на локалните, они немало да го признаат тој попис и се што би произлегло од него.
Мене тоа ми е доволно за мирно да спијам пред заканата да му робувам на секој жив шипптар од Струга до Стокхолм

Мицковски така кажа. Ако не се поклопеле резултатите од пописот со евидентираните гласачи на локалните, они немало да го признаат тој попис и се што би произлегло од него.
Мене тоа ми е доволно за мирно да спијам пред заканата да му робувам на секој жив шипптар од Струга до Стокхолм

Добро али сепак мислам дека треба да се земе во обзир и сегашната деликатна ситуација во Украина и да се направи координација со нашите партнери. Па така ДПНЕ во моментов нема јавно да не го признае пописот зошто нема докази дека истиот е неправилен, а ако не го признаат без докази тоа може да значи и партијата ќе им ја забрнат. Се на се кога ќе дојде ДПНЕ на власт тогаш они ќе го докажат криминалот кај пописот.

690l5x.jpg

Последно уредено:
Дај боже Албанците да испаднат преку 40%, тоа да биде нивниот катализатор да се отцепат и да не остават раат за секогаш...но се мислам и они да ,,се" толку, тешко кој човек/народ би се откажал од овие поволности што ги имаат тука во Македонија.

Како ќе објавеле резултати, кога огромен број население не е попишано?
Автоматски споено мислење:

Каква колосална иронија е изјавава на Симовски.

– Наредните месец дена ќе бидам државен непријател, но ние не сме џубокс за исполнување на желби, туку треба да направиме реална фотографија за населението, додаде Симовски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom