POS-51
Infinity Driver
Ќе може некој да ми каже некоја литература за ЦНЦ машини ? Од машински факултет некоја книга или било што
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво, сакам да ве прашам нешто.
Колку минимум, а колку максимум страни треба да содржи проектната за матура ?
Ок фала ти.Есејот (значи без слики, графикони, страната со содржина, користена литература...) треба да е до 10 страни.
Ок фала ти.
А со нив негде 15- 17 максимум ?
Ќе може некој да ми каже некоја литература за ЦНЦ машини ? Од машински факултет некоја книга или било што
Ако имате некаков состав за жената/улогата на жената или пак нешто за жената поврзано со празникот 8ми март би била благодарна доколку ми пратите за малку инспирација
ПП ако имате нешто
Што воопшто ти треба за цнц машини.....аок ти треба книга за софтвер за цнц (солидцам, камворкс и сл),таква нема. Можам да ти дадам некои туториали за цам софтвер..Ќе може некој да ми каже некоја литература за ЦНЦ машини ? Од машински факултет некоја книга или било што
Што воопшто ти треба за цнц машини.....аок ти треба книга за софтвер за цнц (солидцам, камворкс и сл),таква нема. Можам да ти дадам некои туториали за цам софтвер..Ќе може некој да ми каже некоја литература за ЦНЦ машини ? Од машински факултет некоја книга или било што
Дали има некој готов проект по спорт и спортски активности
да ми прати да видам како изгледа, и по него да си одам редоследно и да пишувам за мојата тема.
Инаку мојата тема е Валентино Роси си имам податоси само ми треба да видам како изгледа готов проект па ајде ве молам помогнете ако можите до Вторник треба да ми е ГОТОВ!
Колку страни треба да има проектот?
Инаку, треба да имаш вовед, главен дел и заклучок. Во воведот мислам дека имам погоре напишано што треба да опфатиш, а во завршниот дел напиши го значењето кое го има Валентино Роси, за што е најпознат, како светот се чувствува за него... Во главниот дел пишуваш накратко за неговиот живот (основни податоци, пример 1 страна) и после другото е конкретно за неговата кариера. На Wikipedia често наоѓам добри планчиња за проекти, може да ти помогнат.. или ако знаеш многу за него, можеш и самиот да го составиш планот.