Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Да не му треба на некој Проектна или Семинарска за Историскиот развој на Intel микропроцесори ? Имам готова + Powerpoint презентација за истата тема

Имам да правам пристапен труд по основи на економија на тема "Финансиски систем во Македонија". Некој од постарите колеги да даде некој совет како да го правам проектов и на што да обрнам повеќе внимание, како би требало да изгледа тоа отприлика. Фала многу :)

Да не му треба на некој Проектна или Семинарска за Историскиот развој на Intel микропроцесори ? Имам готова + Powerpoint презентација за истата тема
друже можеш да ми пратиш во ПП да ја разгледам презентацијата и семинарската затоа што планирам да земам проектна по информатика, ти Благодарам однапред ;)

Ако може една услуга , доколку некој има состав за класицизам ИЛИ за Молиер со неговото дело Тартиф ве молам пратете ПП брзо !!
Благодарам однапред форумџии :)))

Некој да има инфо/проект или слично на теам - Големата депресија 1929-1933 во Германија. Ама потребни ми се информации стриктно за Германија, не општо. Благодарам

Да не има некој случајно нешто текст или што било за етнички групи ? Доколку има некој и доколку сака би ми било мило ако ми прати . Фала многу однапред :)

Проект за Исламот како настанал, кој го ширел, архитектурата, културата и уметноста во исламот.. По можност во Powerpoint, но добредојден е секаков.. Ако имате било каков готов проект за исламот пратетеми, јас ќе го одвојам тоа што ми треба, ќе бидам благодарен..

ИТНО.Семинарска за РЕНДГЕН ЗРАЦИ. Кој има нека помогни. Многу ви благодарам :)

Колку итно?

И темата е само рентгенски зраци или и нивна примена??

Итно !! Треба да направам парсер во javacc за семинарска , ако има некој што може да ми помогне нека ми пише лп:(

Имам проектна по информатика со тема Интернет,брзини,видови типови,новитети и развој на интернетот и треба да се состое од вакво нешто Што е помеѓу поновите достигувања во врска со брзините во нашата земја ( некоја табела со споредби за брзините во претходните години - колку се повеќе и повеќе е брз интернетот, лимитот за симнување е поголем и сл.), во земјите во странство, нови техники на користење на интернет во домовите, како на пример: поставување на бежични рутери во домовите и пренесување на кабелскиот интернет од локалниот провајдер низ сите компј. уреди дома.... Дали некој има нешто слично или барем знае каде би можело да најдам????

Дечки, има некој материјали (по можност на македонски) за некоја тема од Дигитална логика (бројни системи, булова алгебра,кодер,декодер,ром,бројачи итн) :) ?

Дечки, има некој материјали (по можност на македонски) за некоја тема од Дигитална логика (бројни системи, булова алгебра,кодер,декодер,ром,бројачи итн) :) ?
ако можеш да ја најдеш книгата на јованчевски за Ц++ мислам дека таму има некои материјали што ги бараш ти провери можда ке ти биде од корист.

П.С

дечки. Некој да има нешто маеријали за Историја на SQL Server 2005 и Delphi 7? развој примена карактеристики почетоци основачи дрн дрн дрн.. било што?

Imam proektna po fizika na tema Fizikata i prirodnite katastrofi ako ima nekoj materijali nesto da mi pomogne :))

Zdravo,,, imam odbrano proekt po informatika za Adobe Photoshop CS4,,, ako imate nekoi materijali pratete mi,, ili od nekoja kniga ako imate slikajte ili skenirajte.. Fala mnogu odnapred :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom