Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Еве само што се регистрирав и неможам да ставам аватар...(.jpeg формат е)...Некоја помош??

Еве само што се регистрирав и неможам да ставам аватар...(.jpeg формат е)...Некоја помош??

Или е голема сликата па намали ја или стави друга помала, а ако пак те зеза значи е некаков bug и за ден/два би требало да се појави.
исто е можно други да го гледаат твојот аватар а ти да не можеш да си го видиш, за ден два би требало да се среди

Или е голема сликата па намали ја или стави друга помала, а ако пак те зеза значи е некаков bug и за ден/два би требало да се појави.
исто е можно други да го гледаат твојот аватар а ти да не можеш да си го видиш, за ден два би требало да се среди

Ја намалив сликата колку што е сликата на страницата...Незнам што е работата..:)http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1940075 еве видете дали го има аватарот:)

Прво како ти е никот, и пробај F5 или десен клик Reload ќе го гледаш после.

Го пробав и тоа..Несака!!

П.С. Никот ми е Bubotooo

Организацијата Македонски Црвен Крст не постои повеќе?
Ако не постои дај да се организираме и да оформиме таква организација за помош на новите играчи.

Организацијата Македонски Црвен Крст не постои повеќе?
Ако не постои дај да се организираме и да оформиме таква организација за помош на новите играчи.

Постои ама нема финасии повеќе, донирајте леб и гифтови или пари/злато ќе бидат доделувани на играчите на кои ќе им биде потребна помош.

Донирајте тука.

јас донирав а играчите кои се под 6 левел нека побараат помош таму.

Denes gledam deka mi padnal malku welnesot, me interesira zosto koga imam lebovi kupeno:toe:

Донираа сега:
Toneh - 2x Q3 леба
toise - 13x Q1 леба
blackeyed_mkd 2џ Q1 леба
toise - 2 злато
Martin Davitkovski - 4 злато

Пратено кај играчи:
Successfuly transfered 4 item(s) to Djole_Bgd. (Q1 храна) + 2x Q1 гифта (40+ сила)

Донирајте барем храна или 1,2 злато ништо не е а ќе им помогнеме бајги исто така ќе пишувам во темава на кого сме донирале, кога сме смениле злато и сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom