Помош за нови играчи

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Еве само што се регистрирав и неможам да ставам аватар...(.jpeg формат е)...Некоја помош??

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
Еве само што се регистрирав и неможам да ставам аватар...(.jpeg формат е)...Некоја помош??
Или е голема сликата па намали ја или стави друга помала, а ако пак те зеза значи е некаков bug и за ден/два би требало да се појави.
исто е можно други да го гледаат твојот аватар а ти да не можеш да си го видиш, за ден два би требало да се среди

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Или е голема сликата па намали ја или стави друга помала, а ако пак те зеза значи е некаков bug и за ден/два би требало да се појави.
исто е можно други да го гледаат твојот аватар а ти да не можеш да си го видиш, за ден два би требало да се среди
Ја намалив сликата колку што е сликата на страницата...Незнам што е работата..:)http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1940075 еве видете дали го има аватарот:)

Прво како ти е никот, и пробај F5 или десен клик Reload ќе го гледаш после.
Го пробав и тоа..Несака!!

П.С. Никот ми е Bubotooo

С

Спенсер

Гостин

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Организацијата Македонски Црвен Крст не постои повеќе?
Ако не постои дај да се организираме и да оформиме таква организација за помош на новите играчи.

А

Ајсшутер

Гостин
Организацијата Македонски Црвен Крст не постои повеќе?
Ако не постои дај да се организираме и да оформиме таква организација за помош на новите играчи.
Постои ама нема финасии повеќе, донирајте леб и гифтови или пари/злато ќе бидат доделувани на играчите на кои ќе им биде потребна помош.

Донирајте тука.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
јас донирав а играчите кои се под 6 левел нека побараат помош таму.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.767
Поени од реакции
30.621
Denes gledam deka mi padnal malku welnesot, me interesira zosto koga imam lebovi kupeno:toe:

А

Ајсшутер

Гостин
Донираа сега:
Toneh - 2x Q3 леба
toise - 13x Q1 леба
blackeyed_mkd 2џ Q1 леба
toise - 2 злато
Martin Davitkovski - 4 злато

Пратено кај играчи:
Successfuly transfered 4 item(s) to Djole_Bgd. (Q1 храна) + 2x Q1 гифта (40+ сила)

Донирајте барем храна или 1,2 злато ништо не е а ќе им помогнеме бајги исто така ќе пишувам во темава на кого сме донирале, кога сме смениле злато и сл.

Kajgana Shop

На врв Bottom