Помош за нови играчи

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Denes gledam deka mi padnal malku welnesot, me interesira zosto koga imam lebovi kupeno:toe:

работеш во q3 компанија (-3) и плус што тренираш(-1) тоа е -4 дневно велнес без земање на леб.
а кога земаш леб ти се покачува(зависи каков квалитет е лебот)

сакам да им се заблагодарам на сите што ми пратија гифтови, и би ве замолил да престанете да ми праќате к1 леб бидејќи веќе имам 13 собрано и незнам што да им правам освен пак да ги поклонам на некој евентуално, да не звучам неблагодарно ама ако веќе сакате да праќате нешто, праќајте велнес...уште еднаш благодарам за поддршката што ја давате на засега послабите играчи.<br>

сакам да им се заблагодарам на сите што ми пратија гифтови, и би ве замолил да престанете да ми праќате к1 леб бидејќи веќе имам 13 собрано и незнам што да им правам освен пак да ги поклонам на некој евентуално, да не звучам неблагодарно ама ако веќе сакате да праќате нешто, праќајте велнес...уште еднаш благодарам за поддршката што ја давате на засега послабите играчи.<br>

Не ги поклонувај, ке имаш две недели леб, сега само работи, тренирај, качувај левели и собирај пари.
Коа ке дигнеш над 40 велнес бори се еднаш и излечи се, и глеј да работиш во q1 компанија :smir:

Ako ima nekoj lebovi da ne mu trebat neka donira na mene.

Ако има некој оружје нека прати(па и лебче со солца) оти утре ќе можам да се борам!!! :)

Moze nekoj da mi prati oruzje i hrana (po moznost hranata da e so pogolem quality) plz.Samo 35 wellnes imam ne mozam nikak da kacam 40 za da se boram.Fala vi mn :)

Зошто пи Пага велнесто секој ден -4.....во сто е проблемот ???дали се работи за компанијата во која работа или до храната ????

изгледа се храниш само со леб, купувај и месо па да видиш како ке ти се дигне велнесот :pos2:

а кога ќе барате нешто пожелно е и ник да ставите или линк до профил така ќе иде побрзо :smir:

дали може некој да ми прати гифт ??? да ми се накачи велнесот ??? nik Ge4eMKD

Веќе кренав 10 левел,ама неможам да се излечам..од каде што се лечев порано,Калининград-->хоспитал--->хеал...нема поише такво..незнам од кај да се излечам..

Веќе кренав 10 левел,ама неможам да се излечам..од каде што се лечев порано,Калининград-->хоспитал--->хеал...нема поише такво..незнам од кај да се излечам..

Види кога ќе се бориш во војната и ќе се вратиш после пак на таа почетна страна кај што има Fight. И тука после борба треба да имаш Get Wellness from hospital.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom